ویزای هنگ کنگ

هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ

چگونه ویزای هنگ کنگ بگیریم؟

هنگ کنگ یکی از شهرهای مهم چین و در عین حال جهان به لحاظ فعالیت‌های اقتصادی است. همچنین، وجود جاذبه‌ها و امکانات تفریحی فراوان در این شهر موجب شده است تا سالانه هزاران گردشگر از سراسر جهان روانه این شهر شوند. از آنجایی که این شهر بندری یکی از دو منطقه آزاد چین محسوب می‌شود، پیش از سفر به هنگ کنگ گردشگران باید به سفارت این کشور مراجعه و برای دریافت ویزا اقدام کنند.

انواع ویزای هنگ کنگ:

  • ویزای توریستی ۲ یا ۳ بار ورود
  • ویزای تجاری
  • ویزای مولتی ۶ ماهه
  • مدارک لازم برای صدور ویزا
  • ۱-گذرنامه دارای اعتبار
  • ۲-تکمیل فرم درخواست موجود در وب‌سایت سفارت
  • ۳-دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
  • ۴-گواهی تمکن مالی پرینت کارکرد حساب بانکی
  • 5- مدارک دال بر بازگشت به ایران پس از پایان مدت اقامت مانند بلیط رفت و برگشت و واچر هتل
  • ۶- گواهی اشتغال به کار با جزئیات کامل شامل میزان حقوق دریافتی، سمت شغلی، سابقه کار یا اسناد دیگری مانند جواز کسب.

هزینه صدور ویزا:

  • هزینه صدور ویزای عادی ۱۹۰ دلار، ویزای ترانزیت ۱۰۰ دلار و تمدید مهلت ویزا ۱۹۰ دلار است.
  • مدت اعتبار ویزا
  • ویزاهای توریستی هنگ کنگ تا مدت ۳ ماه از تاریخ صدور دارای اعتبار هستند و پس از هربار ورود گردشگران می‌توانند تا مدت ۱۴ روز در این شهر اقامت کنند.

نکته‌ها:

  • کلیه مدارک ارائه شده باید دارای ترجمه رسمی به انگلیسی یا چینی باشند.
  • هیچ یک از گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در خاک هنگ کنگ را ندارند.
  • در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل ۷ روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند.
  • مسئولیت ارائه اطلاعات نادرست برعهده متقاضی است و مطابق مقررات با وی برخورد خواهد شد.

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای هنگ کنگ”