ویزای دبی

ویزای دبی

ویزای دبی

ویزا دبی

چگونه ویزای دبی بگیریم؟

  •  پاسپورت مسافر باید حتما بالای ۶ ماه اعتبار از تاریخ خروج داشته باشد.
  • در ویزای دبی در صورت داشتن پاسپورت مشترک فقط فرزند بصورت همراه در پاسپورت قابل قبول می باشد و همسر حتما باید پاسپورت جداگانه داشته باشد.
  • چنانچه مسافر پس از اتمام قانونی ویزا دبی توریستی و سرویس بهر دلیل بیشتر از حد مجاز در امارات اقامت داشته باشد و یا با تاخیر خروج نماید بر مبنای گزارش اداره اقامت دبی به ازای هر روز آژانس۱۰۰ درهم از مسافر دریافت می کند.(توجه بفرمایید که این مبلغ ارتباطی به جریمه روزانه مسافر در هنگام خروج در فرودگاه ندارد.درصورت نیاز به اقامت بیشتر از ۱۴ روز در دبی باید از ابتدا درخواست اقامت یکماهه اعلام گردد دراينصورت است که نرخ يک ماهه محاسبه ودريافت ميگردد ودرغيراين صورت اگر مسافر، بدون اطلاع شرکت بيشتراز ۱۴ روزاقامت نمايد،باید مبلغ ۲۵۰ درهم بصورت اضافه پرداخت نموده و ویزای خود را به یکماهه تغییر دهد.از کلیه مسافرین اقدام کننده ویزا چک ضمانت شخص ثالث ۵ میلیون تومانی جهت ویزای ۱۴ روزه ویکماهه دریافت می گردد.چک باید به همراه پاسپورت یا کارت شناسایی صاحب چک باشد.در صورت مرفوضی ویزای دبی به هر دلیلی مسئولیتی متوجه آژانس نبوده و کل هزینه ویزای دبی دریافت میگردد، لازم به ذکر است که کنسلی ویزا و اقدام مجدد ویزا هرکدام شامل هزینه جداگانه خواهد بود
  • مسئولیت تاخیر در زمان تحویل ویزا به هر دلیلی اعم از مسائل مربوط به دولت امارات و … متوجه آژانس نمی باشد. و مسافر ملزم به تغییر تاریخ سفر خود طبق زمان صدور ویزا دبی خود میباشند. مرفوضی ویزای دبی توریسی ۲۸۰ درهم/مرفوضی ویزای سرویس ۳۲۰ درهم/کنسلی ویزا ی توریست و سرویس ۱۳۰ درهم ویزای دبی برای  افراد بالای ۶۰ سال، خانمهای تنها زیر ۳۰ سال و آقایان زیر ۲۳ سال شامل اضافه قیمت می باشد. باتوجه به قوانین جدید اداره توریست وجهانگردی دبی مربوط به پرداخت “هزینه توریست” ،مسافرانی که ازتاریخ اول آوریل ۲۰۱۴ به بعد درهتلهای دبی اقامت دارند،بایستی شخصا این هزینه را به هتل پرداخت کنند. لازم به ذکراست این هزینه هیچ ارتباطی به آژانس ندارد ومسافرمستقیم امسئول پرداخت به هتل به ازاءهرشب اقامت میباشد. .۱۰ درهم برای هتلهای ۲ و ۳ ستاره – ۱۵ درهم برای هتلهای ۴ ستاره – ۲۰ درهم برای هتلهای ۵ ستاره

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  • اسکن رنگی پاسپورت و ۶ماه اعتبار از تاریخ خروج
  • تعهد نامه

انواع ویزای دبی

  • ۱۴ روزه عادی
  • ۱۴ روزه فوری
  • ۱ ماهه توریستی عادی
  • ۱ ماهه مولتی پل
  • ۳ ماهه سینگل
  • ۳ ماهه مولتی پل

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای دبی

  • ۱۴ روزه عادی: ۵ تا ۷ روز کاری
  • ۱۴ روزه فوری: ۱ تا ۳ روز کاری
  • ۱ ماهه توریستی عادی: ۵ تا ۷ روز کاری
  • ۱ ماهه مولتی پل: ۵ روز کاری
  • ۳ ماهه سینگل: ۵ روز کاری
  • ۳ ماهه مولتی پل: ۵ روز کاری

قیمت ویزای دبی

۲۹۵ درهم

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای دبی”

پنج × دو =