ویزای کره جنوبی

کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

هزینه ویزای کره جنوبی:

  • 30 روزه توریستی.مدت زمان تحویل ویزا 14 روز کاری
  • ویزای فوری.مدت زمان تحویل ویزا 7روز کاری

برای اطلاع دقیق از قیمتها با کانتر مربوطه در تماس باشید

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی:

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس رنگی
  • ترجمه شناسنامه
  • گواهی اشتغال به کار
  • پرینت حساب یک ماهه آخر
  • مدارک شغلی
  • 30 میلیون تومان ضمانت

اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  •  وکلا: پروانه وکالت
  •  مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
  •  بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  •  مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  •  در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  •  معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان، دانشجویان، اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • * برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • ۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • ۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.
  • * حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • * چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.
  • * لازم به ذکر است کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
  • با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آنها برای اخذ ویزا الزامی است.

سفارت کره جنوبی کجاست؟

تلفن سفارت کره جنوبی: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰

فکس سفارت کره جنوبی: ۸۸۰۵۴۸۹۹

  • صندوق پستی سفارت کره جنوبی: ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵
  • ساعات کاری سفارت کره جنوبی: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰
  • ایمیل سفارت: ایمیل سفارت کره جنوبی
  • آدرس سایت سفارت کره جنوبی: سایت رسمی سفارت کره جنوبی در تهران
  • بخش کنسولی سفارت کره جنوبی روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه به جز تعطیلات رسمی ایرانی
  • ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح و ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ بعدازظهر

تحویل گذرنامه ها: ۱ الی ۲ روز کاری تحویل گذرنامه‌ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دريافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح‌ها خدامت ارائه می‌کند. روزهای کاری این بخش، يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ است.

همچنین بخش تحویل گذرنامه‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها فعال است و روزهای يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می‌توانید به این بخش مراجعه کنید.

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای کره جنوبی”