ویزای کانادا

کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا

با گروه مسافرتی گردشگران شیراز موفق به اخذ ویزای کانادا شوید. ویزای گردشگری یا همان ویزای توریستی، روشی متداول برای مسافرت به کشور های خارجی و بازدید از آن ها در مدت زمان کوتاه می باشد. کشور کانادا از جمله کشور هایی می باشد که به خاطر داشتن شرایط گردشگری مناسب و همچنین شرایط اقتصادی مناسب و همچنین جاذبه ها و دیدنی های فراوان و شرایط شغلی خوب، مورد توجه گردشگران و همینطور مهاجران قرار دارد.

چون تقاضای سفر به این کشور بسیار زیاد است، قوانین و مقررات ورود به این کشور بسیار سختگیرانه می باشد. گفتنی است که سفارت کانادا در کشور ما در حال حاضر تعطیل است و فعالیت های این سفارت در ایران فعلا در حالت تعلیق است. اما کسانی که قصد مسافرت به کانادا را با هدف های مختلف دارند، می توانند کار خود را از طریق سفارت کانادا در کشور ترکیه یا سفارت کانادا در دبی انجام دهند که با توجه به زمان و هزینه ای که باید برای این امر در نظر گرفت، می توان برای صرفه جویی از آژانس های مسافرتی جهت پیکاپ ویزا کمک گرفت و یا این که بصورت آنلاین ثبت نام و اقدام کرد.

انواع ویزای توریستی کانادا

  • ویزای توریستی یک بار ورود کانادا
  • ویزای توریستی چند بار ورود کانادا

شرایط کلی برای ایرانیان متقاضی:

  • ضمانت خارج شدن از کشور کانادا بعد از پایان مهلت ویزا
  • ارائه تمکن مالی
  • تعهد عدم فعالیت شغلی یا تحصیلی در مدت زمان اقامت با ویزای توریستی
  • بوجود نیاوردن خطر امنیتی برای شهروندان و دولت کانادا
  • نداشتن سوء پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت ارائه شود

:مراحل درخواست ویزای کانادا

برای اهداف (تحصیل، کار، گردش، ملاقات بستگان) باید جهت دریافت ویزا به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کنید و فرم روی سایت را بطور کامل و صحیح و دقیق تکمیل کنید که پر کردن این فرم تنها چندین دقیقه طول می کشد. مهم ترین اطلاعاتی که باید تکمیل کنید، کشور صادر کننده ی پاسپورت، ملیت متقاضی، شماره پاسپورت، مشخصات کامل شامل نام، تاریخ تولد، محل تولد، تاریخ صدور گذرنامه و برخی اطلاعات ظاهری و مالی و شغلی و اطلاعات مربوط به سفر شما به کانادا می باشد. حتما ایمیل خود را صحیح درج کنید و مدام ایمیل خود را چک کنید و ایمیل های ارسالی از اداره مهاجرت کانادا را بررس کنید. همچنین برای آگاهی از وضعیت درخواست ویزای خود می توانید با شماره و مشخصات پاسپورت تان وارد سایت شوید. بهتر است هنگامی که دارید فرم را تکمیل می کنید، زمان سفر خود را نیز در آن ذکر کنید.

چک لیست مدارک مورد نیاز جهت ویزا:

  • جهت اطلاع از چک لیست مدارک ویزای کانادا با کارشناسان ما در تماس باشید:
    • ۰۷۱-۳۲۳۳۱۱۲۳
    • ۰۷۱-۳۶۲۵۷۵۰۵

هزینه ویزا:

  • هزینه ویزای کانادا بدون دعوتنامه ۳۴۰ دلار
  • هزینه ویزای کانادا با دعوتنامه ۱۴۰۰ دلار

پیکاپ ویزای کانادا

گروه مسافرتی گردشگران جهت انجام امور مربوط به پیکاپ ویزا برای متقاضیان محترم از شهر آنکارا اقدامات لازم را با حداکثر دقت و در سریع ترین زمان ممکن انجام می دهد. مدارک و شرایط لازم به شرح ذیل می باشد

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

  • پاسپورت امضا شده
  • کپی ایمیل سفارت که در بالای صفحه در هر دو جهت سمت چپ و راست آن دارای بارکد می باشد
  • رسید واریز وجه سفارت
  • وکالت نامه

مدت زمان مورد نیاز

یک هفته کاری حداقل زمان مورد نیاز جهت پیکاپ می باشد.

هزینه پیکاپ کانادا

قیمت درخواست پیکاپ ویزا مبلغ ۲۵۰۰۰۰ تومان می باشد.

ثبت نام سفارت کانادا و انگشت نگاری

جهت ثبت نام سفارت کانادا و انجام امور انگشت نگاری، گروه مسافرتی گردشگران از شهرهای آنکارا، استانبول، ابوظبی و دبی اقدامات لازم را با دقت و در سریع ترین زمان ممکن انجام می دهد.

هزینه ی در خواست وقت سفارت کانادا

هزینه ی در خواست وقت سفارت کانادا معادل ۲۵۰ دلار می باشد که به مدت یک هفته کاری به طول می انجامد.

مدارک لازم جهت ثبت نام سفارت کانادا و انگشت نگاری:

  • ترجمه شناسنامه
  • کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند
  • تمکن مالی یا گردش حساب چهار ماهه به لاتین
  • تکمیل و تأیید فرم ویزا
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • ترجمه اسناد ملکی
  • ترجمه مدارک شغلی
برچسپ ها:, , , , , , , , ,

ارسال نظر

2 thoughts on “ویزای کانادا

  1. سیدمحمد جواد آل محمد

    با عرض سلام. میخواستم بپرسم آیا از طریق آژانس شما امکان دریافت ویزای مولتی کانادا وجود دارد؟ و هزینه آن چقدر است؟ با تشکر

    50 سال قبل پاسخ

    1

    1. Site Manager

      سلام
      بلی لطفا با شماره های آژانس تماس داشته باشید، ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

      50 سال قبل پاسخ

افزودن یک نظر

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!