ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای مکزیک به شرح زیر است :

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور مکزیک را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا مکزیک با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) همچنین در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز از شخص مسافر انجام می شود.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک :

– اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور
– اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود.
– فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
– اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
– تكميل فرم مشخصات فردي به طور كام
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
– ترجمه انگليسي شناسنامه توسط دارالترجمه
– ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه توسط دارالترجمه
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
– پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانك
* فتوكپي كارت اعتباري در صورت وجود
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد – ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
*** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
– با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود .

هزینه و قیمت دریافت ویزا مکزیک : راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مکزیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مکزیک وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به مکزیک از ایران به وسیله هواپیمایی لوفنهانزا  یک توقف در فرانکفورت انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و … به قسمت بلیط هواپیما مکزیک سایت مراجعه نمائید سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا – رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور مکزیک می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک  توریستی و تجاری و … – بلیط هواپیما – هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا – هتل – بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای مکزیک”