ویزای مجارستان

مجارستان

ویزای مجارستان

ویزای مجارستان:

کشور مجارستان را می توان یکی از کشور های زیبای اروپایی بر شمرد که به پاریس شرق نیز معروف است و جزء ارزان ترین کشورهای اروپایی می باشد. شهر مشهور بوداپست که بخش های زیادی از آن ثبت یونسکو شده، پایتخت این کشور می باشد. در شهر بوداپست می توانید از حمام های آب گرم سیچینی، خانه اپرای مجارستان، قلعه ی فیشرمن، کلیسای باسیلیکا سنت استفان، ساختمان پارلمان مجارستان، قلعه بودا، میدان قهرمانان، بازار بزرگ سرپوشیده و پل زنجیر دیدن کرد. بعد از بوداپست، شهر دبرسن بزرگترین شهر مجارستان به شمار می آید. در این شهر می توانید موزه دری، تئاتر چوکونائی، پارک ملی هورتوبای، آبگرم هایدوسوبوسلو و کلیسای زرد دبرسن را بازدید کنید. از دیگر شهر های دیدنی مجارستان می توان میشکولتس، سگد، گیور و بچ را نام برد.

با توجه به این که مجارستان نیز یکی از هم پیمانان شینگن می باشد، بنابراین برای سفر گردشگری به مجارستان باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید. گفتنی است که مجارستان ویزاهای دیگری چون ویزای تجاری، ویزای ورزشی، ویزای تحصیلی (در مقاطع مختلف)، ویزای پزشکی(برای درمان و …)، ویزای شرکت در کنفرانس و ویزای ملاقات با بستگان نیز صادر می کند. جهت اقدام برای ویزای مجارستان، فرد متقاضی یا وکیل و نماینده وی می تواند با مراجعه به سفارت مجارستان در تهران به آدرس درروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶ مراجعه کرد.

در قسمت تور مجارستان سایت گردشگران شیراز می توانید نرخ های مربوط به تور مجارستان را مشاهده کنید. (مشاهده صفحه تور مجارستان)

 

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

  1. ویزای تایپ A :ویزای ترانزیت یا توقف فرودگاهی می باشد. یعنی مسافر نمیتواند به هیچ وجه از فرودگاه خارج شود و فقط در یکی از فرودگاههای شینگن می تواند پرواز خود را عوض کند و راهی کشور دیگری در خارج از شینگن شود.
  2. ویزای تایپ B : ویزای عبور است یعنی مسافر می تواند از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه ای برای عبور به صورت زمینی به سمت کشوری دیگر استفاده کند
  3. ویزای تایپ C : ویزای گردشگری یا توریستی می باشد که بیشتر مسافران ایرانی با این ویزا وارد شینگن می شوند.
  4. ویزای تایپ D : ویزای بلندمدت شینگن می باشد که معمولا تاجران و بازرگانانی که ممکن است در سال چندین مرتبه قصد سفر به اروپا را داشته باشند از آن استفاده می کنند

 

برای سفر گردشگری به کشور مجارستان باید ویزای تایپ D شینگن اقدام کرد.

 

مدارک مورد نیاز

  • اصل گذرنامه با اعتبار بیشتر از حداقل سه ماه از تاریخ ویزا
  • فرم تقاضای ویزا (از سایت سفارت)
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • کپی از ویزاهای معتبر قبلی و مهر های ورود و خروج در صورت وجود
  • نامه ی تمکن مالی از بانک و گردش شش ماهه آخر سپرده بانکی
  • گواهی اشتغال به کار (سمت، تاریخ استخدام، میزان حقوق و مرخصی و فیش حقوقی در آن ذکر شده باشد)
  • برای صاحبان مشاغل پروانه کسب و یا مدارک ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
  • برای افراد بازنشسته ارائه گواهی بازنشستگی
  • برای دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه
  • بیمه مسافرتی
  • اسناد مالکیت به نام فرد متقاضی در صورت داشتن
  • واچر رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

خرید بلیط هواپیما و رزرو پرواز به مجارستان:

در حال حاضر از شیراز پرواز های ترکیش (با یک توقف در استانبول) و قطری (با یک توقف در دوحه) پرواز دارند و از تهران پرواز های پگاسوس (توقف در استانبول)، قطری (توقف در دوحه)، اوکراین (توقف در کیف)، لوفتهانزا (با یک توقف در فرانکفورت)، ترکیش (با یک توقف در استانبول)،  ایرفلوت (با یک توقف در مسکو)، امارات (با یک توقف در دبی) و پرواز اتریشی (با یک توقف در وین) انجام می شود. جهت اطلاع از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول مسیر پرواز و سایر مسیرهای پرواز با شماره تماسهای گردشگران شیراز در تماس باشید یا به سایت رزرواسیون آنلاین گردشگران شیراز مراجعه نمائید .

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای مجارستان”

شانزده − پانزده =