ویزای قطری

قطری

ویزای قطری

چگونه ویزای قطری بگیریم؟

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند.قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قطر در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قطر را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قطر با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت قطر در تهران : بزرگراه آفریقا – خیابان گل آذین شماره 4 و تلفن های : 22051256-021 و 6-22221255-021 می باشد .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی قطر :

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • 2 قطعه عکس 6 در 4
  • رزرو قطعی هتل و هواپیما
  • نکاتی در مورد ویزا قطر :
  • مدت زمان برای صدور ویزا قطر حداقل 4 هفته کاری
  • ویزا قطر از تاریخ صدور دارای 1 ماع اعتبار می باشد و پس از ورود 28 روز اجازه اقامت در این کشور داده می شود .
  • جهت صدور ویزا داشتن 3 روز رزرو هتل کافی می باشد ولی در صورتی که بیشتر از 3 روز اقامت شما به طول بینجامد حتما باید برای مدت اقامت هتل رزرو نمائید وگرنه هنگام خروج به مشکل بر خواهید خورد .

قیمت و هزینه دریافت ویزا قطر :

  • 320 درهم

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قطر :

  • در حال حاضر خطوط هواپیمایی آسمان – ایران ایر و قطری پروازهای مستقیم به قطر از ایران انجام می دهند . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … با شماره گروه های مسافرتی گردشگران شیراز تماس بگیریدو یا به سایت مراجعه نمائید .ما با صورت آنلاین در خدمت شما هستیم

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای قطری”