ویزای تونس

ویزای تونس

ویزای تونس

ویزای تونس:

یکی از کشورهایی هست که همه ساله گردشگران زیادی را به سوی خود می کشاند. اگر بخواهیم درباره تونس بهتر بگوییم، باید گفت که در دنیا به نگین آفریقا مشهور است و ساکنین آن به زبان های فرانسوی و تونسی صحبت می کنند. ایام نوروز بهترین زمان سفر به این سرزمین بوده و زمستان های بارانی دارد. کشور تونس از مقصد هایی هست که برای سفر نیاز به اخذ ویزا دارد. برای گرفتن آن باید متقاضی یا وکیل و نماینده آن با جمع آوری مدارک مربوطه اقدام به درخواست برای ویزا کنند. جهت ویزای توریستی نیاز به حضور شخص نمی باشد اما برای ویزاهای تجاری و کاری باید خود شخص نیز حضور داشته باشد. آدرس و تلفن سفارت تونس در تهران : خیابان پاسداران – خیابان شهید محمد گل نبی پلاک ۱۰ و تلفن های : ۲۲۸۵۴۲۷۷-۰۲۱ می باشد .

مدارک مورد نیاز:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید
  • بلیط هتل و پرواز قطعی شده
  • اطلاعات فردی ( آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن )
  • برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکتی در تونس
  • برای ویزا تحصیلی هماهنگی با دانشگاه تونس

انواع ویزا :

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی

نکاتی در مورد ویزای گردشگری تونس :

  • زمانی که ویزا صادر شد، به مدت ۳۰ روز فرصت دارید که به تونس سفر کنید و از زمان ورود تا یک ماه می توانید در آنجا اقامت داشته باشید. به خاطر داشته باشید که پس از یک ماه اقامت در تونس، ویزای توریستی تمدید نمی شود.
  • مدت زمان صدور ویزا در سفارت ، بین ۱۰ تا ۱۵ روز کاری به طول می انجامد.
  • هزینه و روند و شرایط ویزای مسافرتی و کار و تحصیلی تونس با هم متفاوت است. بنابراین برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز، از طریق راه های ارتباطی سایت گردشگران شیراز با ما در تماس باشید.
برچسپ ها:, , , , , , , , , , , , ,

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای تونس”