ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

 چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

کشور تایلند یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در کشورهای آسیایی بشمار می آید که سالانه افراد زیادی از هموطنانمان نیز به آن کشور سفر می کنند. ما (گروه مسافرتی گردشگران شیراز) در این مقاله  قصد داریم هرآنچه در رابطه با سفارتخانه ، ویزا و سفر به کشور تایلند نیاز است که بدانید را در اختیارتان قرار دهیم تا اگر قصد سفر به کشور زیبای تایلند را دارید با ما گردشگران شیراز همراه باشید و سفری عالی و لذتبخش را به شهرهای مختلف تایلند تجربه نمایید .

بهتر است قبل از هر اقدامی برای سفر به تایلند و یا هر کشور خارجی دیگری اطلاعاتی را در مورد آن کشور پیدا نمایید تا سفر بهتری را پیش رو داشته باشید و با مشکلی مواجه نشوید .

سفارتخانه تایلند در تهران:

در سفارت تایلند یک کاردار (آقای کریج کامسون ، کاردار وزیر مختار) ، یک رایزن سیاسی و اقتصادی ( آقای کریج کامسون ) ، یک دبیر اول ( آقای کریج کامسون ) و یک دبیر دوم ( خانم کریسانی پامپراسرت ) از کشور تایلند حضور دارند که در ادامه بیشتر با سفارتخانه ی تایلند و فعالیت هایش در تهران آشنا خواهیم شد :

آدرس سفارتخانه : بهارستان ، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳.

فعالیت ها : صدور ویز ا، اخذ کد ثبت ، امور مربوط به کنسولگری، پاسخ به سوالات مسافران و مهاجران و نیز ارائه وقت برای روادید .

شماره تلفن : ۷۷۵۳۱۴۳۳-۲۱

شماره فکس : ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱

ساعات کار : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی۱۶:۳۰

زمان دریافت مدارک : از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۳۰

امور مربوط به دریافت ویزا : از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶

ایمیل : info@thaiembassy-tehran.org

مراحل دریافت ویزا:

  • برای ورود به کشور تایلند نیاز به ویزا خواهید داشت و برای دریافت ویزا نیز باید مراحلی را طی کنید که در اینجا قدم به قدم با این مراحل و نیز قوانین آن ها آشنا خواهیم شد .

قوانین کلی دریافت ویزا :

  • کلیه متقاضیان باید به هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • در صورت انصراف هزینه پرداخت شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد
  • هزینه عادی ویزای سینگل برای هر مسافر 45 یورو میباشد.تحویل به مدت 1 هفته کاری
  • هزینه عادی ویزای فوری سینگل برای هر مسافر 50 یورو میباشد.تحویل به مدت 3-4 روز کاری
  • هزینه عادی ویزای مولتی 6 ماهه برای هر مسافر 180یورو میباشد.تحویل به مدت 1 هفته کاری
  • آژانس های مسافرتی فقط می توانند برای اتباع ایرانی و تنها برای ویزای توریستی درخواست ویزا نمایند.
  • برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.

گذرنامه ها: 

  • گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد .
  • گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه روادید سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد و همپنین باید به خوبی نگهداری شده ، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد .
  • اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر .
  • در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی نمایید .
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید .

مدارک درخواست ویزا:

  •  پاسپورت
  • 1 قطعه عکس رنگی تمام رخ (جدید)
  • کپی شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • پرینت حساب یا گواهی تمکن مالی
  • بلیط
  • واچر هتل
  • آدرس
  • تلفن

لازم به ذکر است شما با ویزای گردشگری می توانید تا ۶۰ روز در کشور تایلند بمانید . میزان باری که حق حمل آن را هم با این ویزا خواهید داشت ۳0 کیلوگرم است و این ویزا فقط برای گشت و گذار در تایلند می باشد و شما حق هیچگونه کار یا فعالیت تجاری را نخواهید داشت که در صورت تخلف از این کار با شما برخورد خواهد شد . اگر مدت ویزای گردشگری شما تمام شود ، حال چه یک روز ، چه یک ماه از مدت آن گذشته باشد شما یک متخلف به حساب خواهید آمد و با شما برخورد قانونی خواهد شد ، در نظر داشته باشید که ویزاهای دیگر تایلند از جمله کاری، تجاری و… در ادامه ی بحث مطرح خواهد شد.

مدارک لازم و هزینه صدور ویزای گردشگری و تجاری:

سفارتخانه تایلند در حال حاضر دو نوع ویزای گردشگری یا توریستی و تجاری صادر می کند . البته برای کار در تایلند هم ی توانید اقدام نمایید که شرایطش را در ادامه بیان خواهیم کرد .  قدم اول برای کسب ویزای توریستی یا تجاری جمع آوری مدارک لازم می باشد که عبارتند از :

مدارک لازم برای ویزای تجاری تایلند:

  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 50 يورو می باشد.
  • فرم پر شده ی درخواست ویزا به صورت تایپ شده
  • یک قطعه عکس 4*3 تمام رخ و بدون عینک الصاق شده فرم ویزا
  • کپی گذرنامه ، شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه ی دعوتنامه ی معتبر یک شرکت یا مرکز تجاری در تایلند
  • اصل گذرنامه به همراه حضور شخص مسافر
  • کد اقتصادی شرکت یا مکان تجاری موجود در تایلند

مدارک لازم برای ویزای گردشگری تایلند:

  • اصل و کپی بلیت به مقصد تایلند
  • یک قطعه عکس4*3 به همراه فرم درخواست ویز ا
  • کپی گذرنامه ، کارت ملی و شناسنامه
  • اصل گذرنامه
  • هزینه

بر ای صدور ویزا سفارتخانه هزینه ای را دریافت مینماید که مبالغ آن به شرح زیر می باشد :

  • ویزای تجاری برای یکبار ورود : ۶۰ یورو  معادل حدودا ۲۱۴ هزار تومان
  • ویزای تجاری برای چند بار ورود یکساله : ۱۴۰ یورو  معادل حدودا ۵۰۰ هزار تومان
  • ویزای گردشگری : ۳۵ یور  معادل حدودا ۱۲۵ هزار تومان
  • ویزای گذری : ۲۵ یورو  معادل حدود ۹۰ هزار تومان

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

  • اصل و کپی بليط حتما در یک صفحه A4 تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است.
  • یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک  به فرم ویزا چسبانده شود
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی  حتما در یک صفحه A4
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.
  • تکميل کردن یک برگ فرم صدور ويزا  فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد..

ارتباط با سفارتخانه ایران در تایلند:

سفارتخانه کشورمان ایران در بانکوک است و اگر در طول سفرتان به هر نوع مشکلی درباره ی ویزا یا امور مسافرتی خود برخورد کردید می توانید با این سفارت ارتباط بر قرار نمایید.

کد پستی : ۱۰۱۱۰

تلفن نمایندگی :  ۳-۳۹۰۰۸۷۱-۰۰۶۶۲

بخش کنسولی : ۳۹۰۰۸۳۷-۰۰۶۶۲

آدرس وبسایت :  bangkok.mfa.ir

ساعات کار :

روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت  ۸:۳۰  الی ۱۶:۳۰

ساعات کار بخش کنسولی :

دوشنبه تا جمعه از ساعت ۹ صبح الی ۱۳

شماره تماس :

۳-۰۲۳۹۰۰۸۷۱

شماره فکس :

۰۲۳۹۰۰۸۳۷

آدرس : تایلند ، بانکوک ، واتانا ، کیونگتون نوا ، جاده ی سوخومویت .


تور تایلند

تور تایلند

برچسپ ها:, , , , , , ,

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای تایلند”