ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

در این مقاله با شرایط ویزای تایلند آشنا می شوید. کی از محبوب ترین و جذاب ترین و دیدنی ترین مقصد های گردشگری که در چند سال اخیر بسیار در صنعت گردشگری رشد داشته، کشور تایلند می باشد. هر سال هموطنان زیادی با هدف گردشگری و تفریح به این کشور سفر می کنند. پایتخت این کشور بانکوک می باشد. سه شهر اصلی گردشگری تایلند، بانکوک، پوکت و پاتایا می باشد. برای سفر به کشور تایلند، باید ویزا دریافت کنید. به این منظور متقاضی یا نماینده یا وکیل وی (آژانس مسافرتی) فرآیند درخواست ویزا را انجام دهد. با گروه مسافرتی گردشگران شیراز همراه باشید

سفارت تایلند در تهران:

برای رفتن به سفارت تایلند باید به خیابان بهارستان بروید. در آنجا به روبروی بیمارستان طرفه رفته و وارد کوچه استقلال شوید. پلاک ۳. سفارت تایلند می باشد.

قوانین کلی دریافت ویزا:

  • هنگام درخواست ویزای تایلند باید در ایران باشید.
  • اگر منصرف شدید، هزینه ی ویزا قابل استرداد نیست.
  • ویزای سینگل یک هفته ی کاری به طول می انجامد
  • ویزای سینگل فوری به مدت ۳ الی ۴ روز کاری به طول می انجامد.
  • ویزای مولتی ۶ ماهه به مدت یک هفته کاری به طول می انجامد.
  • دفاتر خدمات مسافرتی و آژانس های مسافرتی تنها می توانند جهت ویزای توریستی و تنها برای اتباع ایرانی درخواست ویزا کنند و در صورت درخواست سایر انواع ویزا باید خود متقاضی به سفارت مراجعه کند.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای توریستی تایلند:

  • گذرنامه
  • یک قطعه عکس رنگی سه در چهار تمام رخ
  • کپی صفحه اول شناسنامه متقاضی
  • کپی کارت ملی متقاضی
  • پرینت حساب یا گواهی تمکن مالی
  • رزرو بلیط
  • رزرو هتل
  • آدرس و شماره تلفن متقاضی

با ویزای توریستی تایلند می توانید تا ۶۰ روز در خاک تایلند اقامت داشته باشید و این ویزا تنها برای تفریح و گشتن در تایلند می باشد و با این ویزا حق کار یا فعالیت تجاری ندارید و در صورت تخلف بصورت قانونی با شما برخورد می کنند. به محض تمام شدن مدت اعتبار ویزای گردشگری باید از تایلند خارج شوید و در صورت تخلف حتی به اندازه یک روز، بصورت قانونی با شما برخورد خواهد شد.

برچسپ ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای تایلند”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!