ویزای برزیل

ویزای برزیل

ویزای برزیل
ویزای برزیل

ویزای برزیل

با وجود فعال بودن سفارتخانه برزیل در تهران، دریافت ویزای برزیل برای ایرانیان بسیار آسان می باشد. شما به راحتی می

توانید ویزای برزیل را از طریق سفارت این کشور به صورت سه ماهه دریافت نمایید.

جهت تقاضای ویزای برزیل حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی گیرد. بنابراین نماینده یا وکیل متقاضی می تواند

نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.

ویزای توریستی برزیل برای کسانی صادر می‌شود که به قصد گردشگری وارد برزیل می‌شوند. این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ی

کار یا اقامت بیشتر از زمان اعتبار ویزا را نمی دهد. (امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد)

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از

همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.

مدارکی که می بایست همراه داشته باشید :

۱- فرم تکمیل شده (فرمی که در بالا به آن اشاره شد)

۲- شناسنامه ایرانی (به همراه ترجمه رسمی از کلیه صفحات شناسنامه)

۳- گذرنامه (اعتبار گذرنامه می بایست حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است، تهیه نمایید)

۴- عکس رنگی (دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد. در صورتی که

اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد)

۵- آدرس و مشخصات (آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق)

۶- گواهی اشتغال به کار (در صورت اشتغال به کار، مدارکی که نشانگر شغل و اعتبار شغلی متقاضی باشد (مانند کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت) و در صورت بازنشستگی از کار، گواهی بازنشستگی ارائه شود)

۷- مدارک تحصیلی برای دانشجویان ( در صورت اشتغال به تحصیل در هر مقطعی، مدارکی که نشان دهد مشغول تحصیل در ایران هستید؛ مانند کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل.)

۸- گواهی استطاعت مالی (پرینت سه ماهه گردش حساب بانکی با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان)

۹- بلیط هواپیما (اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد برزیل)

۱۰- واچر هتل/دعوتنامه (اصل و کپی واچر هتل برای کل مدت اقامت در برزیل)

در هنگام تکمیل مدارک به این دو نکته توجه نمایید :

۱- از همه‌ی مدارک باید یک سری کپی موقع تحویل پرونده موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت برزیل خواهد ماند.

۲- کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.

زمان اعلام نتیجه ویزای توریستی برزیل

بررسی مدارک به منظور صدور ویزا از ۷ تا ۱۰ روز طول می‌کشد. گاهی ممکن است این زمان طولانی‌تر نیز باشد، ولی تا دو هفته بعد از تحویل مدارک معمولاً مشخص می شود که شما واجد دریافت ویزای توریستی برزیل هستید یا خیر.

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای برزیل با همکاران ما تماس حاصل نمایید!

(مشاوران آدراپانا از ابتدا تا انتهای مسیر در کنار شما خواهند بود

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت بروید. فقط کافیست

با سپردن مدارک و اطلاعات به گروه مسافرتی گردشگران شیراز تمام مراحل.انجام می‌شود.برای این سفر احتیاجی به تعهد محضری نیست.

چه زمانی برای گرفتن ویزای اندونزی به سفارت مراجعه کنم؟

به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از

آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به اندونزی بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنی

پاسخ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

معمولا تائیدیه‌ی ویزای ورود پس از 6 تا 8 روز کاری پس از ارائه کلیه مدارک به سفارت اعلام می‌شود.

آیا صد در صد این ویزای اندونزی را خواهم گرفت؟

با وجود اینکه ما تمام تلاشمان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد: تنها کسی که ویزای شما را صادر می‌کند شخص سفیر

است یا همان کسی که مُهر را بر روی برگه‌ی پاسپورت شما می‌زند.

آیا باید برای مصاحبه به سفارت بروم؟

احتیاجی نیست که شما برای مصاحبه به سفارت بروید.

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

گواهی اشتغال به کار و گواهی تمکن مالی (پرینت سه ماهه گردش حساب) میتواند به زبان انگلیسی صادر شود و نیازی به

مراجعه به دارالترجمه نمی باشد.

چه زمانی برای گرفتن ویزای اندونزی به سفارت مراجعه کنم؟

به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از

آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به اندونزی بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید

 

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای برزیل”