ویزای اندونزی

اندونزی

ویزای اندونزی

چگونه می‌توانیم ویزای اندونزی بگیریم؟

اگر به دنبال گرفتن ویزای اندونزی هستید و فکر می‌کنید کاری سخت در پیش دارید، باید به شما ‌بگوییم که اینطور نیست. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما تمام .کارهای مربوط به اخذ ویزای اندونزی را برای‌تان انجام دهیم

چه مدارکی برای ویزای اندونزی نیاز دارم؟

  • اصل پاسپورت با امضا به همراه 6 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس 3*4 رنگی، با زمینه سفید، بدون روتوش و بدون عینک
  • کپیصفحه اول و دوم شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • گواهی تمکن مالی با گردش حساب 3 ماهه (حداقل به مبلغ 10 میلیون ریال به انگلیسی در سربرگ بانک به همراه مهر)
  • امضا، آدرس و شماره تلفن بانک
  • رزرو بلیط هوایی رفت و برگشت
  • رزرو هتل به تعداد شب های اقامت
  • معرفی نامه از محل کار به زبان انگلیسی در سربرگ محل کار همراه با مهر، امضا، آدرس و شماره تلفن محل کار

نکته‌:

  • باید بدانید حداکثر مدت اقامت در اندونزی 29 روز میباشد.
  • اعتبار ویزای اندونزی 3 ماه و یک بار ورود می‎باشد

انواع ویزای اندونزی

  • عادی.80 دلار.مدت تحویل ویزا 7 روز کاری
  • فوری.180 دلار.مدت تحویل ویزا 3 روز کاری

تکیمل فرم برای ویزای اندونزی به چه صورت میباشد؟

  • تکمیل فرم درخواست ویزا توسط ما به منظور تسریع در روند اخذ آن
  • استفاده از مشاوره‌ی رایگان در خصوص ویزای اندونزی
  • اطلاعات به روز و دقیق از شرایط دریافت ویزای اندونزی
  • شفاف بودن در ارائه‌ی اطلاعات
  • پاسخگویی سریع توسط گردشگران شیراز
  • سابقه‌ی طولانی اخذ ویزا در تورهای گروهی خارجی و شناخت کامل به چگونگی دریافت آن
  • امکان اخذ ویزای تک برای سفرهای انفرادی
  • پشتیبانی پس از ارائه‌ی جواب
  • عدم نیاز به مراجعه‌ی حضوری به سفارت مربوطه
  • گرفتن رزرو بلیط رفت و برگشت پروازی در صورت درخواست مسافر
  • رزرو هتل در صورت درخواست مسافر از گردشگران شیراز
  • ارسال ایمیل راهنمای اخذ ویزا به مسافر

باز هم سوال دارید؟

اگر هنوز سوالات بیشتری در این زمینه دارید و به جواب نرسیدید، در این بخش

می‌توانید به دنبال آن‌ها بگردید. با این حال اگر پاسخ سوالتان را اینجا نگرفتید در بخش نظرات از ما بپرسید.

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

  • خوشبختانه لازم نیست که شما به صورت حضوری به سفارت بروید. فقط کافیست با سپردن مدارک و اطلاعات به گروه مسافرتی گردشگران شیراز تمام مراحل.انجام می‌شود.برای این سفر احتیاجی به تعهد محضری نیست.

چه زمانی برای گرفتن ویزای اندونزی به سفارت مراجعه کنم؟

  • به طور کلی برای گرفتن وقت ویزا و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل ازآغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به اندونزی بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید

پاسخ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

  • معمولا تائیدیه‌ی ویزای ورود پس از 6 تا 8 روز کاری پس از ارائه کلیه مدارک به سفارت اعلام می‌شود.

آیا صد در صد این ویزای اندونزی را خواهم گرفت؟

  • با وجود اینکه ما تمام تلاشمان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد: تنها کسی که ویزای شما را صادر می‌کند شخص سفیر است یا همان کسی که مُهر را بر روی برگه‌ی پاسپورت شما می‌زند.

آیا باید برای مصاحبه به سفارت بروم؟

  • احتیاجی نیست که شما برای مصاحبه به سفارت بروید.

آیا می‌توانم مدارکم را خودم ترجمه کنم؟

  • گواهی اشتغال به کار و گواهی تمکن مالی (پرینت سه ماهه گردش حساب) میتواند به زبان انگلیسی صادر شود و نیازی به مراجعه به دارالترجمه نمی باشد.

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای اندونزی”