ویزای اسلوونی

اسلوونی

ویزای اسلوونی

ویزای اسلوونی

اسلوونی کشوری در جنوب شرقی اروپای مرکزی و در همسایگی اتریش، کرواسی، مجارستان و ایتالیا می باشد. اسلوونی کشوری کوهستانی می باشد و آب و هوای مدیترانه ای داشته و در اغلب ایام سال هوای سرد و خشک دارد. پایتخت آن شهر لیوبلیانا می باشد که از بارانی ترین شهر های اروپا محسوب می شود. این کشور جاذبه های دیدنی بسیار زیاد و جذابی دارد که از جمله می توان به دریاچه بلد، غار زیرزمینی پوستجنا، قلعه بلد، قلعه لیوبلیانا، برج نبوتکنیک و … نام برد.

اسلوونی یکی از هم پیمانان اتحادیه اروپا می باشد و به همین دلیل کسانی که قصد سفر به این کشور زیبا را دارند، می بایست که ویزای شینگن دریافت کنند. گفتنی است که پس از دریافت ویزا زمان ورود به این کشور کنترلی بر روی ویزای شما صورت نمی گیرد و تنها بررسی های رایج انجام می شود؛ این در حالی است که برای ورود به بلغارستان، کرواسی، قبرس ایرلند، بریتانیا و رومانی بازدید اساسی از ویزای شما انجام می شود.

مدارک مورد نیاز

  • اصل گذرنامه با اعتبار بیشتر از حداقل سه ماه از تاریخ ویزا
  • فرم تقاضای ویزا (از سایت سفارت)
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • کپی از ویزاهای معتبر قبلی و مهر های ورود و خروج در صورت وجود
  • نامه ی تمکن مالی از بانک و گردش شش ماهه آخر سپرده بانکی
  • گواهی اشتغال به کار (سمت، تاریخ استخدام، میزان حقوق و مرخصی و فیش حقوقی در آن ذکر شده باشد)
  • برای صاحبان مشاغل پروانه کسب و یا مدارک ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
  • برای افراد بازنشسته ارائه گواهی بازنشستگی
  • برای دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه
  • بیمه مسافرتی
  • اسناد مالکیت به نام فرد متقاضی در صورت داشتن
  • واچر رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

انواع ویزای شینگن:

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

  1. ویزای تایپ A :ویزای ترانزیت یا توقف فرودگاهی می باشد. یعنی مسافر نمیتواند به هیچ وجه از فرودگاه خارج شود و فقط در یکی از فرودگاههای شینگن می تواند پرواز خود را عوض کند و راهی کشور دیگری در خارج از شینگن شود.
  2. ویزای تایپ B : ویزای عبور است یعنی مسافر می تواند از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه ای برای عبور به صورت زمینی به سمت کشوری دیگر استفاده کند
  3. ویزای تایپ C : ویزای گردشگری یا توریستی می باشد که بیشتر مسافران ایرانی با این ویزا وارد شینگن می شوند.
  4. ویزای تایپ D : ویزای بلندمدت شینگن می باشد که معمولا تاجران و بازرگانانی که ممکن است در سال چندین مرتبه قصد سفر به اروپا را داشته باشند از آن استفاده می کنند

 

چند نکته درباره ی ویزای شینگن و ویزای اسلوونی:

  • کسانی که بخواهند بیشتر از ۹۰ روز را در محدوده ی شینگن بمانند، نیازی به درخواست ویزای شینگن نداشته و باید درخواست اقامت داده و از طریق سفارت مراحل اقامت خود را پیگیری کنند. ضمنا باید بدانید که اگر از تمامی مدت ۹۰ روز اقامت خود در شینگن استفاده کنید، باید حتما سه ماه از محدوده شینگن خارج شوید تا بتوانید مجددا درخواست ویزای شینگن بکنید و اگر بتوانید دلایل ویژه ارائه دهید می توانید تا حداکثر یک سال هم ویزای شینگن دریافت کنید.
  • یک نکته ی بسیار مهم که لازم است بدانید این است که داشتن ویزای شینگن، الزاما به معنای یک تضمین جهت ورود به منطقه ی شینگن نمی باشد. یعنی مقامات مرزی شینگن همواره می توانند از ورود شما به محدوده ی شینگن جلوگیری کنند. بنابراین باید هر لحظه آمادگی این را داشته باشید که به سوالاتی درباره ی هدفان از این سفر، آدرس دقیق محلی که در آن اقامت دارید، مدارکی که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های اقامت را دارید و … را پاسخ دهید.

خرید بلیط هواپیما و رزرو پرواز به اسلوونی:

در حال حاضر از شیراز فقط پرواز ترکیش (با یک توقف در استانبول) پرواز دارد و از تهران پرواز های لوفتهانزا (با یک توقف در فرانکفورت)، ترکیش (با یک توقف در استانبول)،  ایرفلوت (با یک توقف در مسکو)، امارات (با یک توقف در دبی) و پرواز اتریشی (با یک توقف در وین) انجام می شود. جهت اطلاع از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول مسیر پرواز و سایر مسیرهای پرواز با شماره تماسهای گردشگران شیراز در تماس باشید یا به سایت رزرواسیون آنلاین گردشگران شیراز مراجعه نمائید .

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای اسلوونی”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!