مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان

شرایط مهاجرت به گرجستان

در کلیه کشورهای دنیا، اگر شما فامیل درجه یک ، مانند همسر، والدین و یا فرزندان زیر 18 ساله تان مقیم باشند،شما می توانید برای مهاجرت به آنجا اقدامات لازم را انجام دهید.گرجستان نیز همین صورت است با شرایط فامیل نزدیک میتوانید به راحتی برای مهاجرت و اقامت اقدام نمایید. اگر در یکی از موسسات آموزشی این کشور ثبت نام کردید، می توانید برای ویزا به مقدار میزان تحصیل خود اقدام نمایید.

اگر شرکت جدیدی در گرجستان تاسیس کنید، به شما این اجازه داده می شود تا در این کشور ساکن شوید. شما باید حساب بانکی در گرجستان باز کنید و باید سالیانه حداقل 3000 لاریس داشته باشید تا بتوانید با توجه به حساب بانکی تان برای اقامت درخواست دهید.

اگر در یک شرکت گرجی کار می کنید، می توانید از کشور حق اقامت گرجستان بگیرید اگر با شرکت قرارداد همکاری دارید و درآمدتان روشن است. اگر شرکتی را در گرجستان ثبت کرده باشید، ممکن است به شما اجازه دهند تا در این کشور بمانید. مجوز اقامت در این مورد از یک تا 5 سال بطول می انجامد.

بیشترین مدتی که برای اخذ گذرنامه گرجستان نیاز است، سه ماه است. در این مرحله مدارک باید سازمان اطلاعات گرجستان بگذرد، که در 90 درصد موارد با آن ها موافقت می شود بجز در مواردی که شخص سوءسابقه خاص و قانونی داشته باشد، در این مقاله به مختصری از شرایط مهاجرت به گرجستان پرداخته شده است.

مهاجرت به گرجستان

هرکسی که با گذرنامه ایرانی برای مهاجرت به گرجستان می رود می تواند بدون ویزا برای مدت 45 روز در این کشور بماند. اگر می خواهید بیش از 45 روز در گرجستان بمانید، می توانید برای ویزا اقدام نمایید. ویزای 90 روزه گرجستان بدون هیچ سندی صادر می شود

برای مثال، اگر برای اقامت سه ساله درخواست کرده اید، شما باید حداقل 9000 لاریس در حساب بانکی خود داشته باشید.

توجه داشته باشید که مدارک اولیه شما ممکن است با صدور کارت اقامت در یک ساله اول تایید نشود و نیاز داشته باشید تا بعد از یکسال خود را نشان دهید.

اقامت دائم گرجستان

مجوز سکونت دائم در گرجستان صادر می شود اگر برای مدت حداقل 5 سال در این کشور سکونت داشته باشید.

وقتی برای تحصیل به گرجستان می روید، روی پنج سال حساب باز نکنید. اگر برای سفر درمانی به این کشور می روید، اقامت شما برای این مدت پنج ساله محاسبه نمی شود.

توجه داشته باشید که قانون مهاجرتی گرجستان مانند سایر کشورها، استثناهای زیادی دارد.

اخذ اقامت گرجستان

هر کس که برای مدت 5 سال در گرجستان می ماند، ممکن است برای اخذ ملیت گرجی درخواست دهد. از متقاضی خواسته می شود که در آزمون مهارت زبانی و نیز آزمون های تاریخی مربوط به کشور گرجستان شرکت کند.

ملیت گرجی ممکن است بعد از سالگرد دوم ازدواج بدست آید. زوج باید هنوز با هم باشند و داشتن بچه این شرایط را محکم تر می کند.

مجوز اقامت موقت

کسی که به کشورهای گرجستان با گذرنامه معتبر می رود (کارت ملی اروپایی و یا ترکیه ای) و ویزا (در صورت لزوم) ممکن است برای اقامت موقت درخواست دهد که ممکن است این مدت به 6 سال تمدید شود. تصمیم اعطای حق سکونت به آن منطقه بستگی دارد. عموما مردمی که برای درمان های پزشکی و یا کار به گرجستان می آیند، به خوبی مورد استقبال قرار می گیرند.

مهاجرت به گرجستان

مجوز سکونت دائم گرجستان

هر کس که برای مدت 6 سال در گرجستان به صورت موقت سکونت داشته باشد ممکن است برای اخذ مجوز اقامت دائم اقدام نماید.

ملیت خاص

مدارک و فرم ها باید توسط ریاست جمهوری گرجستان نوشته شود. ایشان این حق را دارد که تابعیت گرجستان را به هرکس که می خواهد اعطا نماید. رئیس جمهور گرجستان می تواند ملیت را به افراد خارجی، ملیت های دو گانه اعطا کند، اگر فرد متقاضی را برای کشور خود مفید و سودمند می انگارد. بنابراین، با مجوز ریاست جمهوری گرجستان، ملیت خارجی با اعطای ملیت گرجی توسط ریاست جمهوری، ملیت خارجی و یا ملیت دو گانه خود را حفظ کرده و این برای گرجی ها تنها در موارد خاص امکان پذیر است. این راه اعطای ملیت گرجی همچنین راهی است برای ریاست جمهوری تا گرجی ها را که در گذشته در طول دوران شوروی بوده اند، و نیز گذشتگان را که در خارج از گرجستان به دنیا آمده اند، به سرزمین مادری خود بکشانند که این خود هدف ملی و جذب سرمایه ملی گرجستان است.

در نظر داشته باشید که اعطای ملیت به شخص خاص برای گرجی ها سودمند است، چنین ملیت خاصی بدون نیاز به پُر کردن احتیاجات و شرایط اقامت و زبان اعطا نمی شود. اما شما باید هزینه زندگی در گرجستان را در نظر داشته باشید .

برچسپ ها:, , , ,

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “مهاجرت به گرجستان”