مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

آیا می خواهید مهاجرت به عمان داشته باشید ؟ آیا در رابطه با مهاجرت به عمان اطلاعاتی دارید ؟

مدارک لازم جهت ورود به عمان

گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه (بهتر است دست­کم ۳ یا ۴ کپی از آن داشته باشید)؛

دست­کم ۴ عکس گذرنامه­ای

گواهی ازدواج (در صورت امکان)

گواهی تولد تمام اعضای خانواده

گواهی پزشکی برای متقاضیان مهاجرت کاری

خارجی­های شاغل در عمان باید دارای گواهی پزشکی سلامت عمومی و عدم ابتلا به ایدز و سایر بیماری­های مقاربتی واگیردار باشند. در برخی موارد شاید این امکان وجود داشته باشد که پس از ورود به عمان جهت انجام تست سلامت اقدام نمایید. اسپانسر شما در این مورد راهنماییتان خواهد کرد.

توجه داشته باشید که اگر هرگونه ارتباطی با اسرائیل داشته باشید از جمله دارای گذرنامه ­ی اسرائیلی، تمبر ورود، ویزا و غیره باشید؛ واجد شرایط ورود به عمان نخواهید بود.

ضمن حضور در عمان لازم است که مدارک شناسایی خود را همراه داشته باشید (گذرنامه یا کارت شناسایی ملی) و موظف هستید که ویزای ورود و اقامت همیشه همراهتان باشد.

تا زمانی که قوانین را رعایت کنید و مدارک لازم را همراه داشته باشید در عمان برخورد درستی با شما خواهد شد.

مهاجرت به عمان

انواع ویزا

سالها عمان از سراسر دنیا جدا مانده بود و مهاجرت به این کشور تقریباً غیرممکن می­نمود.

اکنون شرایط تغییر کرده است و ورود به عمان آسان­تر شده است. کشوری با مناظری زیبا و متنوع که دارای مردمی خونگرم و میهمان­ نواز است. اتباع شورای همکاری خلیج فارس (GCC) می­توانند آزادانه وارد قلمرو سلطنت شوند، ولی سایر اتباع خارجی ملزم به اخذ ویزا جهت ورود به کشور عمان هستند. در سال ۲۰۰۳ دولت عمان چند قانون جدید برای مهاجرت و اصلاحاتی در انواع ویزاها به تصویب رساند.

ویزای تک ورودی

این نوع ویزا شامل توریست­ ها و تجار می­شود و بازدیدهای کوتاه مدت را در برمی­گیرد. ویزاهای تک ورودی در تمام بنادر ورود به عمان صادر می­شوند. فقط لازم است که مدارک شناسایی خود را ارائه داده و مبلغ ناچیزی را پرداخت نمایید، آنگاه یک ویزای یک ماهه ­ی معتبر برای شما صادر خواهد شد. به علاوه می­توان این ویزاها را در سفارت­ها و کنسولگری­ های عمان در خارج از این کشور و پیش از ورود دریافت کرد.

اگر اعتبار ویزای شما رد شده باشد به صورت روزانه معادل مبلغی که برای ویزا پرداخت کرده­ اید جریمه خواهید شد.

ویزای چند ورودی

این نوع ویزا نیز پس از ارسال درخواست و پرداخت مبلغ مربوطه در بندرگاه­ های ورودی صادر می­ شود. ویزاهای چند بار ورود یک سال اعتبار دارند، هرچند شاید بار اول فقط به مدت سه هفته در عمان بمانید. علاوه بر این باید دست­ کم سه هفته از هر کدام از بازدیدهای شما سپری شود.

این نوع ویزا مناسب افرادی است که برای امور تجاری به صورت مکرر به عمان رفت و آمد می­ کنند یا افرادی که مکرراً اعضای خانواده ­ی خویش را ملاقات می ­نمایند.

ویزاهای چند ورودی قابل تمدید نیستند. مانند ویزاهای تک ورودی اگر اعتبار ویزای چند ورودی شما منقضی شود به صورت روزانه معادل مبلغی که برای ویزا پرداخت کرده ­اید جریمه خواهید شد.

ویزای اکسپرس

اتباع خارجی که واجد شرایط ویزا تک ورودی و چند ورودی نیستند باید برای ویزای اکسپرس درخواست بدهند. این نوع ویزاها در کنسولگری­ ها و سفارتخانه ­های عمان در خارج از کشور توسط مدیر کل عمانی گذرنامه و اقامت صادر می­شوند.

ویزاهای اکسپرس به مدت ۲ هفته اعتبار دارند و قابل تمدید نیستند. جریمه ­ی انقضای آن­ها نیز مانند ویزاهای تک ورودی و چند ورودی است.

ویزای کاری

خارجی­ های ۲۱ تا ۶۰ ساله واجد شرایط اخذ ویزاهای کاری هستند. متقاضیان ویزای کاری علاوه بر مدارک کلی جهت ورود به عمان موظف هستند دعوتنامه ­ی کاری از سوی کارفرمای خود و مجوز کاری رسمی صادر شده توسط مدیر کل اداره کار عمان را ارائه دهند. برخی اتباع نیز ممکن است لازم باشد که مجوز کار یا مدارک شناسایی لازم از سوی سفارت در کشور مبدأ خود را ارائه دهند.

مراجع قانونی عمان در مورد صدور ویزای کاری برای اتباع خارجی بسیار سختگیر هستند. آن­ها هنگام بررسی درخواست با دقت مدارک و تجارب کاری شما را بررسی خواهند کرد و تحقیق خواهند نمود که آیا هیچ فرد عمانی برای شغل کارفرمای شما وجود ندارد. به علاوه اگر مراجع قانونی اعلام کنند که شغل شما توسط یک تبعه ­ی عمانی قابل انجام است درخواست شما را رد خواهند کرد.

آژانس گردشگران شیراز جهت ویزای کاری پزشکان عمومی و متخصص برای کار در بیمارستان های عمان اقدام می کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان گردشگران در تماس باشید.

ویزای دانشجویی

اگر جهت تحصیل در یک دانشگاه یا برای یک دوره­ ی زبان به عمان سفر می ­کنید به ویزای دانشجویی نیاز خواهید داشت. جهت اخذ ویزای دانشجویی به یک اسپانسر نیاز دارید (مدرسه یا دانشگاه به عنوان اسپانسر شما عمل خواهد کرد).

ویزاهای دانشجویی معمولاً یک یا دو سال اعتبار دارند و در دسته ­ی ویزاهای چند ورودی قرار می­گیرند. چنانچه قصد دارید پس از تاریخ انقضای ویزای خود به تحصیل در عمان ادامه دهید لازم است از طریق مدیر گذرنامه و اقامت برای تمدید مدارک خود اقدام کنید.

سایر ویزاها

ویزاهای صادر شده توسط دبی

اگر دارای هرگونه ویزای دبی به جز ویزای کاری هستید در عمان نیز آن ویزا اعتبار دارد و تا وقتی منقضی نشده باشد می­توانید از آن استفاده کنید. به علاوه اتباع دبی می­توانند بدون ویزا به مدت حداکثر ۳ هفته از عمان دیدن کنند.

 

توضیحات لازم را در مقاله ی فوق مشاهده کردید. جهت کسب اطلاعات درباره تور عمان، از لینک روبرو استفاده کنید. (مشاهده تور عمان)

برچسپ ها:, , , , , ,

ارسال نظر

27 thoughts on “مهاجرت به عمان

  1. لیلا

    سلام
    با مدرک فوق لیسانس عمران میتوانیم برای ادامه تحصیل دکترا و کار اقدام کنیم ضمنا پسر من ۳۰ ساله و متاهل است

    49 سال قبل پاسخ

    6

  2. سید مهدی پیام

    سلام.من فوق دیپلم برق دارم و مدرک بین المللی درجه یک تراشکاری هم دارم و در این زمینه سابقه کار و تخصص دارم.برا کار در عمان چه شرایطی رو باید داشته باشم و چه مراحلی رو باید طی کنم؟

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      با سلام.دوست و همراه عزیز گردشگران.ما می توانیم از طریق ثبت شرکت جهت اقامت در عمان اقدام کنیم.در صورت تمایل با ما در تماس باشید

      49 سال قبل پاسخ

      1

      1. محمد

        سلام شرایطش چجوری هست؟
        شرکت خودمون رو بخوایم اونجا ثبت کنیم چه مراحلی داره؟

        49 سال قبل پاسخ

        1

        1. Site Manager

          سلام
          درمورد ویزای توریستی و ویزای اقامت دو ساله عمان میتونیم راهنماییتون کنیم اما شرایط کار خیر متاسفانه در صورت احتیاج به راهنمایی بیشتر با شماره دفتر تماس بگیرید
          ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

          49 سال قبل پاسخ

      2. عادله

        سلام خاله ی من پزشک هست و میخواد مهاجرت کنه، با خانواده ش، شرایط به چه صورتی هست؟

        49 سال قبل پاسخ

        1. Site Manager

          سلام. وقتتون بخیر. ما ویزای کاری رو برای پزشکان عمومی و متخصص اقدام می کنیم. برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی بیشتر با شماره های زیر میتونید تماس بگیرید:
          ۰۷۱-۳۲۳۳۱۱۲۳
          ۰۹۱۷۴۷۴۴۲۷۸

          49 سال قبل پاسخ

  3. علی رجبی زاده

    با سلام من فوی دیپلم عمران تصفیه خانه دارم و تخصص اصلی من راهسازی سازی و پل سازی هست و توی چندین شرکت طراحی هم کار دارم
    چجوری میتونم با خانواده که ۳ نفر هستیم یا تنها برای کار برم عمان
    با تشکر

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز
      شرکت ما در زمینه ویزای اقامت دو ساله و توریستی میتونه به شما کمک کنه اگر در این زمینه سوالی داشتید با شماره های دفتر تماس حاصل فرمایید ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

      49 سال قبل پاسخ

      3

  4. محمد ناجی

    سلام من پزشک متخصص پوست ۴۹ ساله چگونه میتوانم ویزای کاردرعمان دریافت کنم؟

    49 سال قبل پاسخ

    1

    1. Site Manager

      روز بخیر دوست عزیز
      شرکت گردشگران شیراز در زمینه ویزای توریستی عمان و ویزای اقامت میتونه به شما مشاوره ارائه بدهد در صورت نیاز با شماره دفتر تماس حاصل فرمایید ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

      49 سال قبل پاسخ

      0

  5. رویامقداری

    سلام من خانمی دبیر هستم با ۲۵ سال سابقه به زبان عربی واقفم زبان مادری ۴۵. ال سن دارم متاهل وصاحب دوفرزند همسرم ۶۰ساله وبازنشسته ایا امکان مهاجرت به عمان وزندگی در انجا بدون اینکه کار کنیم وبااستفاده از حقوقی که درایران میگیریم امکان گذران زندگی در انجا است

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام. وقتتون بخیر
      برای پیدا کردن کار باید یک سفر به عمان بروید.

      49 سال قبل پاسخ

  6. محسن کریم ابادی

    سلام برادرم برا کار رفته عمان الان کارگر حقوقش چقده

    49 سال قبل پاسخ

    0

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز.
      برای دریافت اطلاعات حقوق و شرایط کاری باید حتما در خود عمان بروید و بپرسید.

      49 سال قبل پاسخ

  7. مجتبي

    سلام من در زمنيه معماري ساختمان و جوشكاري صفر تا صد ساختمان انجام ميدم جوياي كار در عمان هستم

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز.
      با کارشناسان ما از طریق شماره ی زیر در ارتباط باشید
      ۰۷۱-۳۲۳۳۱۱۲۳

      49 سال قبل پاسخ

  8. غزاله مفرح

    سلام دختر مجرد ۲۴ ساله هستم با مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی،آیا میتونم ویزای کاری بگیرم؟؟

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام. با شماره ی ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳ تماس بگیرید و با کارشناس مون صحبت کنید

      49 سال قبل پاسخ

  9. حمید رضا رحیم یزدی

    سلام با چقدر میشه عمان مسکن تهیه کرد و با اجاره و یا خرید ملک اقامت صادر میشه؟

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام.
      برای آگاهی در این زمینه باید یک سفر به عمان داشته باشید و همونجا جویا بشید.

      49 سال قبل پاسخ

      1

  10. رضا بناپور 09161300394

    سلام ببخشید بنده حدود ۱۵ سال سابقه کاری در بندر و گمرگ را دارم ایا امکانش هست که بتوانم در کشور عمان کار کنم واونجا کاری برام پیدا بشه

    49 سال قبل پاسخ

    1

    1. Site Manager

      سلام و درود.
      با شماره ی ۳۲۳۳۱۱۲۳-۰۷۱ تماس بگیرید همکاران راهنماییتون می کنند

      49 سال قبل پاسخ

  11. علی

    سلام خسته نباشید بنده ۲۶ سالمه نصاب حرفه ای سنگ های تزیینی(آنتیک)هستم میخوام بدونم ایا اونجا میشه کار پیدا کنم ممنون میشم راهنمایم کنید

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز
      ما در زمینه خدمات توریستی کشور عمان و اقامت موقت دو ساله میتونیم بهتون کمک کنیم تخصص ما در زمینه کار نیست

      49 سال قبل پاسخ

  12. طاهره ثنایی

    با سلام و ادب واحترام من با مدرک کارشناسی ارشد شیمی با سابقه سی سال در تدریس شیمی دارای دو دختر دانشجو متقاضی ویزای کار در عمان هستم (خانم هستم)لطفا مرا راهنمایی کنید با سپاس

    49 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام
      با شماره ی ۳۲۳۳۱۱۲۳-۰۷۱ تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید.

      49 سال قبل پاسخ

افزودن یک نظر

5 × 1 =