مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

آیا قصد سفر به این سرزمین را دارید؟

با گردشگران شیراز از وضعیت سفر و اقامت در عمان آشنا شوید

مدارک لازم برای اقدام به مهاجرت در مقاله مهاجرت به عمان

  • پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد (بد نیست چندین کپی از آن داشته باشید)
  • ۴ عکس پاسپورتی باید به همراهتان باشد
  • در صورت لزوم گواهی ازدواج به همراهتان باشد
  • گواهی تولد تک تک اعضای خانواده خودتان و یا همسرتان
  • اگر متقاضی کار میباشید گواهی پزشکی را حتما لازم دارید
  • خارجی ها باید حتما تست های سلامتی از مریضی های مقاربتی و ایدز را بدهند. و شما هم پس از ورود به عمان حتما اقدام به تست سلامت کنید.

هرگونه نشانی از اسرائل در پاسپورت یا گذرنامه شما باشد اجازه ورود به عمان را نخواهید داشت.

  • به محض ورودتان به عمان تمام مدارکتان را همیشه همراه خود داشته باشید. ویزای شما و کارت شناسایی و شناسنامه شما حائز اهمیت هستند.
  • در عمان با کسانی که تمام مدارکشان را همیشه همراه دارند برخورد خیلی خوبی خواهد شد. پس حتما مواظب خودتان و مدارکتان باشید.

انواع ویزا

عمان تقریبا وضعیت به سامانی را دارد نسبت به دیگر کشور ها و شهرها در سالهای اخیر پیدا کرده است.

ورود به عمان خیلی آسان شده است و عمان قوانینی را برای اخذ ویزا صادر کرده است.

تک ورودی

این ویزا توریستی است . برای وارد شدن به عمان برای شما صادر میشود. و کافیست مدارکتان هیشه همراهتان باشد. با این ویزا می توانید در عمان اقامت داشته باشید و لذت ببرید. مبلغ اندکی را هم باید برای گرفتن این ویزا هزینه کنید.

چند ورودی

با این ویزا تا یکسال حق رفت و آمد به عمان را پیدا خواهید کرد. هرچند شاید بار اول فقط یکبار بتوانید. با این ویزا می توانید با خانواده خود به صورت مکرر رفت و آمد کنید و به آنها سر بزنید.

ویزای چند وروردی قابل تمدید و دوباره گرفتن آن نیست . بعد از اتمام این ویزا شما باید روزانه مبالغی برای ادامه دادن اعتبارش پرداخت کنید. و کاملا با ویزا تکی فرق دارد.

 اکسپرس

شهروندان خارجی که نمیتوانند ویزای تکی و چند رورودی بگیرند اقدام به گرفتن این ویزا می کنند. این ویزا هم مانند ویزای چند ورودی تمدید نمیشود. و برای ادامه دادن اعتبارش باید هزینه هایی را پرداخت کنید.

کاری

برای گرفتن این ویزا باید نامه تاییدیه را از کارفرمای خود در عمان بگیرید و در اینجا هم باید مدارک لازم شغلی قبلی را با ارائه ی تک تک مشخصات به سفارت ارائه دهید.

مراجع قانونی عمان بسیار سخت گیر هستند.تمام مدارک شما را به دقت بررسی میکنند و تا مطمئن نشوند برای شغل کارفرمای شما نیرویی وجود ندارد شما را استخدام نمی کنند.

 دانشجویی

مدرسه یا دانشگاه بعد از تایید شما و اسپانسر کردن شما به یکی از دانشگاه های عمان دستور صادر کردن ویزای تحصیلی را میگیرد و آنها برای شما این ویزا را تایید میکنند که تا یکسال تا دو سال اعتبار دارد

برچسپ ها:, , , , , , , ,

ارسال نظر

30 thoughts on “مهاجرت به عمان

  1. لیلا

    سلام
    با مدرک فوق لیسانس عمران میتوانیم برای ادامه تحصیل دکترا و کار اقدام کنیم ضمنا پسر من ۳۰ ساله و متاهل است

    50 سال قبل پاسخ

    6

  2. سید مهدی پیام

    سلام.من فوق دیپلم برق دارم و مدرک بین المللی درجه یک تراشکاری هم دارم و در این زمینه سابقه کار و تخصص دارم.برا کار در عمان چه شرایطی رو باید داشته باشم و چه مراحلی رو باید طی کنم؟

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      با سلام.دوست و همراه عزیز گردشگران.ما می توانیم از طریق ثبت شرکت جهت اقامت در عمان اقدام کنیم.در صورت تمایل با ما در تماس باشید

      50 سال قبل پاسخ

      2

      1. محمد

        سلام شرایطش چجوری هست؟
        شرکت خودمون رو بخوایم اونجا ثبت کنیم چه مراحلی داره؟

        50 سال قبل پاسخ

        1

        1. Site Manager

          سلام
          درمورد ویزای توریستی و ویزای اقامت دو ساله عمان میتونیم راهنماییتون کنیم اما شرایط کار خیر متاسفانه در صورت احتیاج به راهنمایی بیشتر با شماره دفتر تماس بگیرید
          ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

          50 سال قبل پاسخ

      2. عادله

        سلام خاله ی من پزشک هست و میخواد مهاجرت کنه، با خانواده ش، شرایط به چه صورتی هست؟

        50 سال قبل پاسخ

        1. Site Manager

          سلام. وقتتون بخیر. ما ویزای کاری رو برای پزشکان عمومی و متخصص اقدام می کنیم. برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی بیشتر با شماره های زیر میتونید تماس بگیرید:
          ۰۷۱-۳۲۳۳۱۱۲۳
          ۰۹۱۷۴۷۴۴۲۷۸

          50 سال قبل پاسخ

  3. علی رجبی زاده

    با سلام من فوی دیپلم عمران تصفیه خانه دارم و تخصص اصلی من راهسازی سازی و پل سازی هست و توی چندین شرکت طراحی هم کار دارم
    چجوری میتونم با خانواده که ۳ نفر هستیم یا تنها برای کار برم عمان
    با تشکر

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز
      شرکت ما در زمینه ویزای اقامت دو ساله و توریستی میتونه به شما کمک کنه اگر در این زمینه سوالی داشتید با شماره های دفتر تماس حاصل فرمایید ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

      50 سال قبل پاسخ

      3

  4. محمد ناجی

    سلام من پزشک متخصص پوست ۴۹ ساله چگونه میتوانم ویزای کاردرعمان دریافت کنم؟

    50 سال قبل پاسخ

    1

    1. Site Manager

      روز بخیر دوست عزیز
      شرکت گردشگران شیراز در زمینه ویزای توریستی عمان و ویزای اقامت میتونه به شما مشاوره ارائه بدهد در صورت نیاز با شماره دفتر تماس حاصل فرمایید ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳

      50 سال قبل پاسخ

      0

  5. رویامقداری

    سلام من خانمی دبیر هستم با ۲۵ سال سابقه به زبان عربی واقفم زبان مادری ۴۵. ال سن دارم متاهل وصاحب دوفرزند همسرم ۶۰ساله وبازنشسته ایا امکان مهاجرت به عمان وزندگی در انجا بدون اینکه کار کنیم وبااستفاده از حقوقی که درایران میگیریم امکان گذران زندگی در انجا است

    50 سال قبل پاسخ

    1

    1. Site Manager

      سلام. وقتتون بخیر
      برای پیدا کردن کار باید یک سفر به عمان بروید.

      50 سال قبل پاسخ

  6. محسن کریم ابادی

    سلام برادرم برا کار رفته عمان الان کارگر حقوقش چقده

    50 سال قبل پاسخ

    0

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز.
      برای دریافت اطلاعات حقوق و شرایط کاری باید حتما در خود عمان بروید و بپرسید.

      50 سال قبل پاسخ

  7. مجتبي

    سلام من در زمنيه معماري ساختمان و جوشكاري صفر تا صد ساختمان انجام ميدم جوياي كار در عمان هستم

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز.
      با کارشناسان ما از طریق شماره ی زیر در ارتباط باشید
      ۰۷۱-۳۲۳۳۱۱۲۳

      50 سال قبل پاسخ

  8. غزاله مفرح

    سلام دختر مجرد ۲۴ ساله هستم با مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی،آیا میتونم ویزای کاری بگیرم؟؟

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام. با شماره ی ۰۷۱۳۲۳۳۱۱۲۳ تماس بگیرید و با کارشناس مون صحبت کنید

      50 سال قبل پاسخ

  9. حمید رضا رحیم یزدی

    سلام با چقدر میشه عمان مسکن تهیه کرد و با اجاره و یا خرید ملک اقامت صادر میشه؟

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام.
      برای آگاهی در این زمینه باید یک سفر به عمان داشته باشید و همونجا جویا بشید.

      50 سال قبل پاسخ

      1

  10. رضا بناپور 09161300394

    سلام ببخشید بنده حدود ۱۵ سال سابقه کاری در بندر و گمرگ را دارم ایا امکانش هست که بتوانم در کشور عمان کار کنم واونجا کاری برام پیدا بشه

    50 سال قبل پاسخ

    2

    1. Site Manager

      سلام و درود.
      با شماره ی ۳۲۳۳۱۱۲۳-۰۷۱ تماس بگیرید همکاران راهنماییتون می کنند

      50 سال قبل پاسخ

  11. علی

    سلام خسته نباشید بنده ۲۶ سالمه نصاب حرفه ای سنگ های تزیینی(آنتیک)هستم میخوام بدونم ایا اونجا میشه کار پیدا کنم ممنون میشم راهنمایم کنید

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام دوست عزیز
      ما در زمینه خدمات توریستی کشور عمان و اقامت موقت دو ساله میتونیم بهتون کمک کنیم تخصص ما در زمینه کار نیست

      50 سال قبل پاسخ

  12. طاهره ثنایی

    با سلام و ادب واحترام من با مدرک کارشناسی ارشد شیمی با سابقه سی سال در تدریس شیمی دارای دو دختر دانشجو متقاضی ویزای کار در عمان هستم (خانم هستم)لطفا مرا راهنمایی کنید با سپاس

    50 سال قبل پاسخ

    1. Site Manager

      سلام
      با شماره ی ۳۲۳۳۱۱۲۳-۰۷۱ تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید.

      50 سال قبل پاسخ

  13. farhad

    سلام وقت بخیر
    بعد از گرفتن کارت اقامت و افتتاح حساب بانکی در عمان ، چند ماه از سال باید در خاک عمان باشیم تا کارت اقامتمون به مشکل نخوره؟
    ممنونم

    50 سال قبل پاسخ

    1. Miss.Hourie Foroozande

      سلام دوست عزیز
      ما صرفا خدمات توریستی در زمینه عمان ارائه میدیم

      50 سال قبل پاسخ

  14. نواب علیزاده

    سلام من مبتکر یک طرح برای آبی کردن زمینهای دیم هستم میتونم درکشور عمان ثبتش کنم شاغل بشم واقامت بگیرم

    50 سال قبل پاسخ

افزودن یک نظر