مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان

آیا می خواهید مهاجرت به عمان داشته باشید ؟ آیا در رابطه با مهاجرت به عمان اطلاعاتی دارید ؟

مدارک لازم جهت ورود به عمان

گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه (بهتر است دست­کم ۳ یا ۴ کپی از آن داشته باشید)؛

دست­کم ۴ عکس گذرنامه­ای

گواهی ازدواج (در صورت امکان)

گواهی تولد تمام اعضای خانواده

گواهی پزشکی برای متقاضیان مهاجرت کاری

خارجی­های شاغل در عمان باید دارای گواهی پزشکی سلامت عمومی و عدم ابتلا به ایدز و سایر بیماری­های مقاربتی واگیردار باشند. در برخی موارد شاید این امکان وجود داشته باشد که پس از ورود به عمان جهت انجام تست سلامت اقدام نمایید. اسپانسر شما در این مورد راهنماییتان خواهد کرد.

توجه داشته باشید که اگر هرگونه ارتباطی با اسرائیل داشته باشید از جمله دارای گذرنامه­ی اسرائیلی، تمبر ورود، ویزا و غیره باشید؛ واجد شرایط ورود به عمان نخواهید بود.

ضمن حضور در عمان لازم است که مدارک شناسایی خود را همراه داشته باشید (گذرنامه یا کارت شناسایی ملی) و موظف هستید که ویزای ورود و اقامت همیشه همراهتان باشد.

تا زمانی که قوانین را رعایت کنید و مدارک لازم را همراه داشته باشید در عمان برخورد درستی با شما خواهد شد.

مهاجرت به عمان

انواع ویزا

سالها عمان از سراسر دنیا جدا مانده بود و مهاجرت به این کشور تقریباً غیرممکن می­نمود.

اکنون شرایط تغییر کرده است و ورود به عمان آسان­تر می­نماید. کشوری با مناظری زیبا و متنوع که دارای مردمی خونگرم و میهمان­نواز است. اتباع شورای همکاری خلیج فارس (GCC) می­توانند آزادانه وارد قلمرو سلطنت شوند، ولی سایر خارجی­ها مستلزم اخذ ویزا جهت ورود به عمان هستند. در سال ۲۰۰۳ دولت عمان چند قانون جدید برای مهاجرت و اصلاحاتی در انواع ویزاها به تصویب رساند.

ویزای تک ورودی

این نوع ویزا شامل توریست­ها و تجار می­شود و بازدیدهای کوتاه مدت را در برمی­گیرد. ویزاهای تک ورودی در تمام بنادر ورود به عمان صادر می­شوند. فقط لازم است که مدارک شناسایی خود را ارائه داده و مبلغ ناچیزی را پرداخت نمایید، آنگاه یک ویزای یک ماهه­ی معتبر برای شما صادر خواهد شد.به علاوه می­توان این ویزاها را در سفارت­ها و کنسولگری­های عمان در خارج از این کشور و پیش از ورود دریافت کرد.

اگر اعتبار ویزای شما رد شده باشد به صورت روزانه معادل مبلغی که برای ویزا پرداخت کرده­اید جریمه خواهید شد.

ویزای چند ورودی

این نوع ویزا نیز پس از ارسال درخواست و پرداخت مبلغ مربوطه در بندرگاه­های ورودی صادر می­شود. ویزاهای چند ورودی یک سال اعتبار دارند، هرچند شاید بار اول فقط به مدت سه هفته در عمان بمانید. علاوه بر این باید دست­کم سه هفته از هر کدام از بازدیدهای شما سپری شود.

این نوع ویزا مناسب افرادی است که برای امور تجاری به صورت مکرر به عمان رفت و آمد می­کنند یا افرادی که مکرراً اعضای خانواده­ی خویش را ملاقات می­نمایند.

ویزاهای چند ورودی قابل تمدید نیستند. مانند ویزاهای تک ورودی اگر اعتبار ویزای چند ورودی شما منقضی شود به صورت روزانه معادل مبلغی که برای ویزا پرداخت کرده­اید جریمه خواهید شد.

ویزای اکسپرس

اتباع خارجی که واجد شرایط ویزا تک ورودی و چند ورودی نیستند باید برای ویزای اکسپرس درخواست بدهند. این نوع ویزاها در کنسولگری­ها و سفارتخانه­های عمان در خارج از کشور توسط مدیر کل عمانی گذرنامه و اقامت صادر می­شوند.

ویزاهای اکسپرس به مدت ۲ هفته اعتبار دارند و قابل تمدید نیستند. جریمه­ی انقضای آن­ها نیز مانند ویزاهای تک ورودی و چند ورودی است.

ویزای کاری

خارجی­های ۲۱ تا ۶۰ ساله واجد شرایط اخذ ویزاهای کاری هستند. متقاضیان ویزای کاری علاوه بر مدارک کلی جهت ورود به عمان موظف هستند دعوتنامه­ی کاری از سوی کارفرمای خود و مجوز کاری رسمی صادر شده توسط مدیر کل اداره کار عمان را ارائه دهند. برخی اتباع نیز ممکن است لازم باشد که مجوز کار یا مدارک شناسایی لازم از سوی سفارت در کشور مبدأ خود را ارائه دهند.

مراجع قانونی عمان در مورد صدور ویزای کاری برای اتباع خارجی بسیار سختگیر هستند. آن­ها هنگام بررسی درخواست با دقت مدارک و تجارب کاری شما را بررسی خواهند کرد و تحقیق خواهند نمود که آیا هیچ فرد عمانی برای شغل کارفرمای شما وجود ندارد. به علاوه اگر مراجع قانونی اعلام کنند که شغل شما توسط یک تبعه­ی عمانی قابل انجام است درخواست شما را رد خواهند کرد.

ویزای دانشجویی

اگر جهت تحصیل در یک دانشگاه یا برای یک دوره­ی زبان به عمان سفر می­کنید به ویزای دانشجویی نیاز خواهید داشت. جهت اخذ ویزای دانشجویی به یک اسپانسر نیاز خواهید داشت (مدرسه یا دانشگاه به عنوان اسپانسر شما عمل خواهد کرد).

ویزاهای دانشجویی معمولاً یک یا دو سال اعتبار دارند و در دسته­ی ویزاهای چند ورودی قرار می­گیرند. چنانچه قصد دارید پس از تاریخ انقضای ویزای خود به تحصیل در عمان ادامه دهید لازم است از طریق مدیر گذرنامه و اقامت برای تمدید مدارک خود اقدام کنید.

سایر ویزاها

ویزاهای صادر شده توسط دبی

اگر دارای هرگونه ویزای دبی به جز ویزای کاری هستید در عمان نیز آن ویزا اعتبار دارد و تا وقتی منقضی نشده باشد می­توانید از آن استفاده کنید. به علاوه اتباع دبی می­توانند بدون ویزا به مدت حداکثر ۳ هفته از عمان دیدن کنند.

در انتها موضوع مهاجرت به عمان می توان اظهار داشت که اگر خواهان مهاجرت به عمان هستید و این کشور را انتخاب کرده اید ، موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) در زمینه ی مهاجرت به عمان دارای جامع ترین اطلاعات می باشد ، بنابراین اگر در این خصوص دارای سوال و ابهام می باشید می توانید با موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) تماس حاصل نموده و اطلاعات کسب نمایید .

برچسپ ها:, , , , , ,

ارسال نظر

One thought on “مهاجرت به عمان

  1. لیلا

    سلام
    با مدرک فوق لیسانس عمران میتوانیم برای ادامه تحصیل دکترا و کار اقدام کنیم ضمنا پسر من 30 ساله و متاهل است

    1 ماه قبل پاسخ

    1

افزودن یک نظر