ویزای ژاپن

ویزای ژاپن

 چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟

سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزای ژاپن را از طریق پست نمی‌پذیرد و مسئولیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد. تمام مدارک درخواست ویزای ژاپن خود را باید به صورت اصل، در روز و ساعت تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل دهید. سفارت ویزای ژاپن مدراک درخواست ویزای ژاپن را به صورت فاکس یا ایمیل نمی‌پذیرد. لازم است خود فرد یا نماینده وی، مدارک درخواست ویزا را به طور مستقیم به سفارت تحویل دهد.

درخواست پذیرش بخش کنسولی سفارت ژاپن برای درخواست ویزا: روزهای یک‌شنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰

تحویل گذرنامه‌ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دريافت مدارک سفارت ژاپن روزهای یک‌شنبه الی پنج‌شنبه از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰۰ به ارائه خدمات می‌پردازد

هزینه ویزای ژاپن:

  • هزینه ویزای ژاپن یک بار ورود به کشور ژاپن، ۱۳۵,۰۰۰ تومان است.
  • مدارک لازم برای دریافت ویزای ژاپن توریستی
  • تمام مدارک باید به انگلیسی ترجمه و تایید دادگستری شوند:
  • ۱.  اصل پاسپورت با امضا به همراه پاسپورت‌های قبلی با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود. برای هر نفر ارائه گذرنامه جدا الزامی است.

بیشتر بخوانید:

چگونه پاسپورت بگیریم؟

  • ۲. ۶ قطعه عکس ۵/۴×۵/۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید عکس باید کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک و گردی صورت کاملا مشخص باشد. عکس باید حداکثر مربوط به ۶ ماه اخیر باشد و با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.
  • ۳. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
  • ۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد. سایز پرینت بانکی A4 باشد.
  • الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.
  • ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود
  • * ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.
  • ۵. اصل و ترجمه سند مالکیت.
  • ۶. اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.
  • الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
  • ب) وکلا: پروانه وکالت.
  • ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • * ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی الزامی است. (جهت گرفتن تائید دادگستری)
  • د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت.
  • و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل  و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
  • * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است (با تائید دادگستری)
  • برای تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:
  • * محصلین در پایه دبستان و راهنمایی: گواهی تحصیلی باید مهر آموزش و پرورش استان تهران و مهر و امضا شخص مربوطه را داشته باشد.
  • * محصلین در پایه دبیرستان: مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران، مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی، و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل، یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال می‌شود) ضمناً قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه  توسط دارالترجمه ۳ تا ۴ روز کاری زمان می‌برد.
  • * دانشجویان دانشگاه آزاد برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • * دانشجویان دانشگاه های دولتی رشته های علوم پایه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.
  • * دانشجویان دانشگاه های دولتی رشته های پزشکی و پیراپزشکی برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.
  • ۷. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تائید دادگستری دارد.
  • ۸. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.
  • * در صورت درخواست سفارت، حضور افراد بالای ۶ سال در سفارت الزامی است.
  • * چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقباً اعلام می‌شود.
  • * لازم به ذکر است کپی مدارک روی برگ A4 و در یک نسخه ارائه شود.
  • با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آنها برای اخذ ویزا الزامی است.

 

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای ژاپن”

two × three =