ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین

نحوه اخذ ویزای چین

همان‌گونه که می ‌دانید متقاضیان سفر ابتدا می‌بایستی جهت اخذ ویزای این کشور، نوع ورود خود را از میان انواع ویزا انتخاب

کنند سپس اقدام به اخذ ویزا چین نمایند.

در حال حاضر انواع مختلف ویزای چین به‌ صورت انفرادی و گروهی و به‌ شکل عادی و فوری قابل اخذ است.

انواع ویزای چین

ویزای چین از ۱۶ نوع تشکیل شده است که با توجه به حروف آوانگاشتی این کشور با عنواین L, M, F, Z, X۱, X۲,

S۱, S۲, Q۱, Q۲, C, J-۱, J-۲, G, D, R مشخص شده‌اند.

ویزای دیپلماتیک و ویزای خدماتی باید از طریق کانال‌های دولتی اخذ شوند؛ بنابراین، این دو دسته از ویزاها در این مقاله گنجانده

نشده‌اند.

ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین برای افرادی صادر می‌شود که به قصد بازدید از جاذبه‌های گردشگری چین به این کشور سفر می‌کنند. برای

چنین ویزایی مدارکی از قبیل تأییدیه بلیط هواپیما، و رزواسیون هتل لازم است. امکان اخذ ویزای توریستی چین به ‌شکل یک ‌بار

ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و چند بار ورود (Multiple-entry) برای گردشگران

بیشتر مناطق جهان وجود دارد. مدت اقامت برای

هر بار بازدید از چین معمولاً ۳۰ تا ۶۰ روز است.

ویزای تجاری چین

ویزا تجاری چین برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به منظور تجارت و انجام فعالیت‌های تجاری به کشور چین سفر

کنند. ویزای نوع M نیز مانند ویزای توریستی به‌شکل یک‌بار ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و

چندبار ورود (Multiple-entry) برای تاجران بیشتر مناطق جهان صادر می‌شود. ویزای تجاری چین می‌تواند حتی با

اعتباری ۱۰ ساله صادر شود. مدت اقامت برای این نوع از ویزا برای هر بار سفر به چین معمولاً بین ۳۰ تا ۶۰ روز است.

تصمیم‌گیری برای تعیین مدت اقامت هر

شخص توسط کنسول چین در کشور مربوطه صورت می‌گیرد.تنها به‌صورت یک‌بار ورود

(سینگل) و دوبار ورود (دبل) صادر می‌شود.

ویزای کاری چین

این نوع از ویزا برای اشخاصی صادر می‌شود که شغلی را در کشور به‌دست آورده‌اند. برای اخذ ویزای کاری داشتن چین مجوز

کار یا گواهی‌نامه کار در چین الزامی است. ویزای نوع Z تنها به‌صورت یک‌بار ورود (سینگل) صادر می‌شود. کسانی که

ویزای کاری چین را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به

دریافت مجوز اقامت کنند. مجوز اقامت برای

اخذ ویزای چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است. ویزای کاری چین برای کسانی

نیز کاربرد دارد که قصد انجام فعالیت‌های تجاری در چین را دارند.

ویزای تحصیلی چین
کسانی که در یکی از دانشگاه‌های چینی پذیرفته شده‌اند، می‌توانند از این نوع از ویزا استفاده نمایند. ویزای تحصیلی چین به دو زیرگروه X۱ و X۲ تقسیم می‌شود. ویزا

تحصیلی X۱ برای دانشجویانی صادر می‌شود که برای تحصیل به مدت بیش از ۶ ماه به چین سفر می‌کنند. ویزای دانشجویی X۲ برای دانشجویانی صادر می‌شود که با هدف

تحصیل و برای مدت کم‌تر از ۶ ماه می‌خواهند در کشور چین اقامت کنند. ویزای تحصیلی X۲ فقط به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود. اما ویزای دانشجویی X۱ می‌تواند

به‌صورت چندبار ورود و با اعتبار تا ۵ ساله صادر شود.

ویزای شخصی چین بلند مدت

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند با هدف کار، تحصیل یا مسائل شخصی به چین سفر کنند تا با یکی

از اعضای درجه یک خانواده خود زندگی کنند. طول مدت اقامت در این نوع از ویزا بیش از ۱۸۰ روز است. اعضای درجه یک خانواده به همسر، والدین، فرزندان

کم‌تراز ۱۸ سال و والدین همسر اشاره دارد.

ویزای خانوادگی
برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است. این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند و یا کسانی که می‌خواهند برای مراقبت از کسی به چین سفر کنند. در این نوع از ویزا، مدت اقامت در چین بیش از ۱۸۰ روز در نظر گرفته می‌‌‌شود. مقصود از اعضای خانواده همسر، والدین، فرزندان، همسران فرزندان، برادر، خواهر، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه و نتیجه و والدین همسران است. مدرک اصلی نشان‌دهنده نسبت خانوادگی برای اخذ این نوع از ویزا الزامی است. ممکن است انجام مصاحبه نیز لازم باشد. ویزای خانوادگی بلند مدت چین که به Q۱ معروف است، به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود. کسانی که این نوع از ویزا را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت مجوز اقامت کنند. مجوز اقامت برای درخواست چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است.
ویزای خانوادگی چین کوتاه مدت

ویزای خانوادگی برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است. این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای

عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند. مدت اقامت در این نوع از ویزا نهایتاً ۱۲۰ روز در هر بار ورود به چین است. ویزای خانوادگی Q۲ معمولاً به شکل چندبار

ورود (مولتی) صادر می‌شود.

ویزای خدماتی

این نوع از ویزای چین برای خدمه وسایل حمل و نقل بین‌المللی مانند خدمه پرواز، خدمه قطار، کشتی و رانندگان خودروهایی که دارای شغل حمل‌ونقل بین‌المللی هستند، صادر

می‌شود. هم‌چنین امکان این نوع از ویزا برای خانواده خدمه نیز وجود دارد.

ویزای گروهی چین

ویزای گروهی به نوع خاصی از ویزای توریستی اطلاق می‌شود که برای گروهی متشکل از دست‌کم ۵ نفر صادر می‌شود. این افراد حتماً باید با هم به چین سفر کنند.

ویزای گروهی به‌جای این‌که به‌صورت جداگانه درهر پاسپورت وارد شود، به‌صورت یک برگه صادر می‌شود. برای اخذ ویزای گروهی چین نامه رسمی از یکی از روئسای

خدمات مسافرتی چین، خدمات مسافرت بین‌المللی چین ، خدمات مسافرتی جوانان چین، یا سازمان ملی گردشگری چین لازم است.

۱) اصل پاسپورت

۲) ۲ قطعه عکس ۴*۶ رنگی با پس‌زمینه سفید تمام رخ

۳) تمکن مالی

۴) در صورتی که تاریخ صدور پاسپورت از تاریخ ۱/۲۰۱۵ به بعد باشد، پاسپورت قبلی مسافر باید ارائه گردد.

نوع ویزا، ملزومات و نرخ هر ویزا ممکن است در شرایط زمانی و بین‌المللی مختلف تغییر کند؛ بنابراین برای کسب اطلاعات

بیشتر می‌توانید با آلاله تماس حاصل نمایید.

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای چین”

thirteen − 2 =