ویزای تونس

ویزای تونس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تونس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تونس در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تونس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تونس با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت تونس در تهران : خیابان پاسداران – خیابان شهید محمد گل نبی پلاک 10 و تلفن های : 22854277-021 می باشد .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی تونس :

اصل پاسپورت

2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید

بلیط هتل و پرواز قطعی شده

اطلاعات فردی ( آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن )

برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکتی در تونس

برای ویزا تحصیلی هماهنگی با دانشگاه تونس

نواع ویزا های کشور تونس :

ویزا توریستی

ویزا تحصیلی

ویزا توریستی

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور تونس :

پس از صدور ویزا 30 روز فرصا دارید تا به کشور تونس سفر کنید و پس از ورود 1 ماه می توانید در این کشور اقامت داشته باشید .

پس از 1 ماه ویزا توریستی شما در کشور تونس تمدید نمی شود و

صدور ویزا تونس توسط سفارت حداقل بین 10 تا 15 روز به طول می انجامد .

قیمت ویزا توریستی کشور تونس :

قیمت دریافت ویزا توریستی کشور تونس 200.000 تومان می باشد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تونس ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای تونس”

sixteen − eleven =