ویزای اتریش

ویزای اتریش

چگونه ویزای اتریش بگیریم؟

سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است، در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت اتریش، نحوه گرفتن وقت سفارت اتریش، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه کجارو باشید.

سفارت اتریش کجاست؟

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

دسترسی به سفارت اتریش در تهران از این مسیر هم امکان‌پذیر است: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶

گرفتن وقت سفارت اتریش:

  • برای درخواست ویزا یا اقامت اتریش، لازم است حتما از سفارت این کشور، وقت قبلی بگیرید.
  • سایر متقاضیان می‌توانند از یکشنبه الی پنج‌شنبه بین ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ یا ارسال ایمیل به نشانی ایمیل رزرو وقت مصاحبه سفارت اتریش، وقت خود را رزرو نمایند.
  • همچنین مسئولان بخش کنسولی سفارت اتریش از یکشنبه الی پنج‌شنبه هر هفته بین ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ آماده پاسخگویی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود.
  • مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

  • ۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • راهنمای تکمیل فرم ویزای اتریش
  • ۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)
  • ضوابط عکس درخواست ویزای اتریش الگوی اندازه‌گیری عکس روادید اتریش
  • ۳. پاسپورت معتبر
  • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد
  • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد
  • ۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

:هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای اتریش”

4 + 1 =