ویزای مکزیک

مکزیک

ویزای مکزیک

چگونه ویزای مکزیک بگیریم؟

  • – اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور امضاء شده
    اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
    – فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
    * به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
    – اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
    * براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
    – تكميل فرم مشخصات فردي به طور كامل
    6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
    – ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه
    – ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
    اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه توسط دارالترجمه
    *ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
    * ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
    پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانك
    * فتوكپي كارت اعتباري در صورت وجود
    * تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. تاريخ حساب 2 هفته
    اخيرباشد
    – ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
    *** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
    – با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
    شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
    -ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

  • اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود .

هزینه و قیمت دریافت ویزا مکزیک :

  • 180 دلار آمریکا

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مکزیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مکزیک وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به مکزیک از ایران به وسیله هواپیمایی لوفنهانزا  یک توقف در فرانکفورت  انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و … به سایت گردشگران شیراز مراجعه نمائید .

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای مکزیک”