ویزای مجارستان

مجارستان

ویزای مجارستان

چگونه ویزای مجارستان بگیریم؟

مجارستان یکی از کشورهای زیبای اروپای مرکزی است که عضو پیمان شینگن است و از این‌رو، سفر به آن مستلزم دریافت روادید پیش از سفر است. برای آشنایی با نحوه دریافت ویزای مجارستان در ادامه همراه گردشگران شیراز باشید.مجارستان یکی از کشورهای اروپای مرکزی است و بوداپست – پایتخت این کشور – به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع به «پاریس شرق» شهرت دارد. علاوه بر این ویژگی‌های منحصربفردی مانند دسترسی به سایر کشورهای اروپایی، فرهنگ و اقتصاد پویا این کشور را به مقصد ایده‌الی برای گردشگران تبدیل کرده‌اند. البته گفتنی است مجارستان عضو اتحادیه اروپا بوده و از بیست و یکم دسامبر سال ۲۰۰۷ عضو پیمان شینگن شده است و متقاضیان سفر به این کشور ملزم به دریافت ویزا قبل از سفر هستند.

انواع ویزای مجارستان:

  • ویزای تجاری
  • ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
  • ویزای ورزشی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان
  • مدارک لازم برای دریافت ویزا

 فرم درخواست ویزاموجود در سایت سفارت:

  •  اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  •  اصل شناسنامه و کارت ملی
  • ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  •  کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید
  •  نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه
  • گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد
  • بیمه‌ نامه معتبر
  • سند مالکیت
  •  واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

مدت اعتبار ویزا:

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌ها:

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای مجارستان”