ویزای قرقیزستان

Kyrgyz

ویزای قرقیزستان

چگونه ویزای قرقیزستان بگیریم؟

مدارک لازم:

  • اصل پاسپورت .
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که تازه گرفته شده باشد .
  • مشخصات فردی آدرس محل سکونت و کار و شماره تلفن
  • بلیط هواپیما
  • برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .

انواع ویزا های کشور قرقیزستان :

  • ویزا 15 روزه توریستی .
  • ویزا 1 ماهه توریستی .
  • ویزا 1 ماهه تجاری .

نکاتی در مورد ویزا توریستی قرقیزستان :

  • ویزا توریستی قرقیزستان با توجه به تاریخ بلیط هواپیمایی که به سفارت ارائه می شود صادر می شود .
  • چنانچه در هتل اقامت ندارید پس از 48 ساعت باید در اداره پلیس قرقیزستان رجیستر نمائید .
  • صدور ویرا قرقیزستان از طرف سفارت حداقل 15 روز زمان نیاز دارد .

قیمت انواع ویزا های کشور قرقیزستان :

  • ویزا 15 روزه توریستی 140 دلار .
  • ویزا 1 ماهه توریستی 200 دلار .
  • ویزا 1 ماهه تجاری 400 دلار .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قرقیزستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قرقیزستان در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قرقیزستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قرقیزستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت قرقیزستان در تهران : خيابان پاسداران نارنجستان پنجم شماره ۱۲ و تلفن های : 22830354 -021 می باشد

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای قرقیزستان”