ویزای فیلیپین

فیلیپین

ویزای فیلیپین

چگونه ویزای فیلیپین بگیریم؟

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور فیلیپین :

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید
  • دریافت نامه تمکن مالی از بانک و گردش 3 ماه آخر سپرده  موجوی سپرده هر چه قدر بیشتر باشد جهت دریافت ویزا بهتر است
  • رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل .
  • در برخی موارد چم ضمانت بازگشت .

انواع ویزا های کشور فیلیپین :

  • ویزا توریسیتی
  • ویزا تجاری
  • ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزا توریستی فیلیپین :

  • مدت اعتبار ویزا فیلیپین از تاریخ صدور 3 ماه می باشد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید .
  • دریافت ویزا توریستی فیلیپین حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد .

قیمت و هزینه دریافت ویزا فیلیپین :

  • جهت آگاهی از قیمت و هزینه دریافت ویزا فیلیپین از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .
  • قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فیلیپین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به فیلیپین :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به فیلیپین وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به فیلیپین از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) – امارات ( یک توقف در دبی ) – قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه ) – گلف ایر ( یک توقف در بحرین ) – عمان ایر ( یک توقف در مسقط ) و کویت ایرویز ( یک توقف در کویت ) می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به سایت گردشگران شیراز  مراجعه نمائید .ما به صورت آنلاین در خدمت شما هستیم

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای فیلیپین”