ویزای شیلی

ویزای شیلی

ویزای شیلی

ویزای شیلی

چگونه ویزای شیلی بگیریم؟

 شیلی یکی از کشورهای حوزه آمریکای جنوبی است که پس از گذشت ۳۵ سال سفارت آن در تهران آغاز به کار کرده است. برای آشنایی با نحوه دریافت ویزای شیلی در ادامه همراه گردشگران شیراز باشید. جمهوری شیلی به پایتختی سانتیاگو کشوری ساحلی است که در آمریکای جنوبی قرار دارد. شیلی علاوه بر جاذبه‌های طبیعی مانند جنگل‌ها، مراتع، آتشفشان‌ها و دریاچه‌ها دارای قدمتی تاریخی است که ریشه آن به قرن نوزدهم میلادی باز می‌گردد. نکته جالب‌تر اینکه ویزای شیلی و کشور شیلی جزو معدود کشورهایی است که در ایران دارای سفارت نبوده و متقاضیان ویزای شیلی سفر به شیلی ملزم به سفر به کشورهای همسایه نظیر ترکیه برای دریافت ویزای توریستی شیلی بودند. البته در سال گذشته این محدودیت پایان گرفت و سفارت ویزای شیلی در تهران آغاز به کار نمود.

در حال حاضر، گردشگران ایرانی که قصد سفر به شیلی را دارند در صورت دریافت ویزای شیلی می‌توانند تا مدت ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته و به گردش بپردازند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای شیلی:

  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه کپی
  • ۴ قطعه عکس جدید
  • سند تمکن مالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • گواهی پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • قرارداد کاری
  • دعوت‌نامه یا نامه‌ای که هدف از سفر را مشخص کند.

نکته:

برای دریافت ویزای شیلی ابتدا باید کلیه مدارک درخواستی به سفارت ارائه شده و در صورت تائید در موعد مقرر فرد متقاضی در محل سفارت برای مصاحبه حضور یابد.

  • هزینه و مدت صدور ویزای شیلی
  • ویزای شیلی در مدت ۱۵ روز و در قبال پرداخت ۱۶۰ یورو صادر می‌شود.

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای شیلی”