ویزای برزیل

ویزای برزیل

ویزای برزیل

چگونه ویزای برزیل بگیریم؟

ویزای توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای برزیل، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌شود. نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام کند.با گروه گردشگران باشید.

ساعت کاری و آدرس سفارت برزیل در تهران

آدرس سفارت برزیل در تهران : خیابان ولی‌عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، شماره ٢.

تلفن : ٢٢٧٥٣١٠٨-٠٢١

٢٢٧٥٣٠١٠-٠٢١

مدارک  مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی  برزیل

  • اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.
  • در نظر داشته باشید به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
  • از همه‌ی مدارک باید یک سری کپی موقع تحویل پرونده موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت برزیل خواهد ماند.

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد:

  • شناسنامه ایرانی
  • ترجمه رسمی از کلیه صفحه‌های شناسنامه
  • گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است، تهیه کنید.
  • عکس
  •  دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد. در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
  • آدرس و مشخصات
  • آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.
  • گواهی اشتغال به کار
  •  در صورت اشتغال به کار، مدارکی که نشان‌گر شغل و اعتبار شغلی متقاضی باشد (مانند کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت). در صورت بازنشستگی از کار، گواهی بازنشستگی ارائه شود.

مدارک تحصیلی برای دانشجویان:

  •  در صورت اشتغال به تحصیل در هر مقطعی، مدارکی که نشان دهد مشغول تحصیل در ایران هستید؛ مانند کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل.
  • گواهی استطاعت مالی
  • پرینت سه ماهه گردش حساب بانکی با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان
  • بلیط هواپیما
  • اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد برزیل.
  • واچر هتل
  • اصل و کپی واچر هتل برای کل مدت اقامت در برزیل.
  • زمان لازم و هزینه ویزای توریستی برزیل
  • بررسی مدارک به منظور صدور ویزا، ۷ تا ۱۰ روز طول می‌کشد. گاهی ممکن است این زمان طولانی‌تر نیز باشد، ولی تا دو هفته بعد از تحویل مدارک معمولاً مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای توریستی برزیل هستید یا نه. هزینه صدور ویزا، ۱۰۰ دلار است و ممکن است با توجه به تاریخ سفر تغییر کند.
  • راهنمای انتخاب پرواز مناسب برای برزیل
  • در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به برزیل وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به برزیل از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه (با یک توقف در استانبول)، امارات (یک توقف در دبی)، قطر ایرویز (یک توقف در دوحه) و اتحاد (یک توقف در ابوظبی) انجام می‌شود. همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آلیتالیا با یک توقف نیز وجود دارد.

ارسال نظر

اولین نفری باشید که نظر می دهد. “ویزای برزیل”