ویزای استرالیا

ویزای استرلیا

ویزای استرالیا

دریافت ویزای استرالیا

استرالیا به سبب برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل‌ها، سازه‌های مدرن و …. در کنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتند دنیا پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترنی مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود. ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا یکی از الزامات سفر به این کشور می باشد ، در این مقاله مراحل دریافت ویزای استرالیا را با هم مرور خواهیم کرد

در ابتدا نگاهی کوتاه به اطلاعات ضروری کشور استرالیا می اندازیم :

نام : استرالیا

پایتخت : کانبرا

زبان رسمی : انگلیسی

نوع حکومت : دموکراتیک،فرمانداری کل (وابسته به انگلیس)

واحد پول : دلار استرالیا Daily Exchange Rates

مذهب : انگلیکن (۲۶%) کاتولیک رومی (۲۶%) کلیسای متحد در استرالیا (۸%) ارتودوکس.

امید طول عمر : ۷۵/۷ سال

رشد سالانه جمعیت : ۹/۰ درصد

جمعیت : ۱۹,۹۱۳,۱۴۴ (July 2004 est.) نفر

سفارتخانه استرالیا در تهران

آدرس : تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲

کدپستی : ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳

صندوق پستی : ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵

تلفن امور ویزا و مهاجرت : ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح لغایت ۱۲ ظهر)

نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱

پست الکترونیک : immigration.tehran@dfat.gov.au

وبسایت : www.iran.embassy.gov.au

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

ویزای استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

مهاجرت همسر (Spouse Migration)

مهاجرت والدین (Parent Migration)

آخریت فرد بازمانده (Last Remain Relative)

ویزای دانشجویی (Student Visa)

ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

ویزای توریستی کاری

این نوع از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

ویزاي توریستی پزشکی

این نوع ویزا در مدت زمان معین و براي متقاضیانی که جهت مراجعه به یک بیمارستان تخصصی یا یک کلینیک تخصصی قصد  سفر به کشور استرالیا را دارند صادر می گردد. .

همانطور که از عنوان این روادید مشخص است هر یک جهت مقصدی خاص و برای مدت زمان محدودی صادر میشوند و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید 6*4
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم دال بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، …)
  • پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

تذکر 1 :  اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

تذکر 2 : در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته 3 : زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است ولی در صورت تکمیل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته به درخواست رسیدگی خواهد شد و مشخص میگردد که فرد متقاضی واجد دریافت ویزای توریستی استرالیا میباشد یا خیر.

 

Tags:, , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای استرالیا”

nineteen − 12 =