ویزای هند

ویزای تایلند

ویزای هند

دریافت ویزای هند

سفر به هند یا بهتر بگوییم سفر به صندوقچه اسرار در جنوب آسیا ، بی شک یکی از به یاد ماندنی ترین و هیجان انگیز ترین سفر های عمر هرگردشگری خواهد بود . همانطور که در قدیم نیز سیاحان پس از بازدید از هند آن را کشور عجایب می دانستند و تا مدت ها از خاطرات سفر خود به این کشور تعریف می کردند. حال همراه ما باشید تا ببینیم پیش از سفر به هند باید چه کارهایی انجام دهیم و برای دریافت ویزای هند چه مراحلی را باید پشت سر بگذاریم
ابتدا نگاهی کوتاه به خصوصیات اصلی و دانستی های کاربردی کشور هند می اندازیم :

وسعت : ۳٫۱۶۶٫۱۴۴ کیلومتر مربع ( بدون احتساب کشمیر و دیگر اراضی مورد مناقشه )

جمعیت: ۱٬۱۷۷٬۹۷۲٬۰۰۰ نفر

نوع حکومت : جمهوری فدرال

پایتخت هند : دهلی نو

بزرگ ترین شهر : بمبئی

زبان‌های رسمی : هندی و انگلیسی

پول رایج : روپیه هند

اختلاف ساعت با تهران : ساعت رسمی هند یک ساعت جلوتر از ساعت ایران می باشد .
دین رسمی: کشور هند را با تنوع بسیار مذاهب و دین های آن می شناسند و این کشور محل تولد چهار دین شناخته شده در دنیاست که عبارت اند از : هندو، بودایی، جین و سیک. اغلب مردم هند از پیروان دین هندوئیسم می باشند.

کد کشور : ۹۱+

کد شهر دهلی نو : ۰۱۱

جهت رانندگی : چپ

سوغات : پودر کاری، کوسن، نقاشی های سنتی، ترشی هندی، سازهای سنتی هندی، محصولات ابریشمین ، پودر چایی ماسالا و …

سفارتخانه هند در تهران

پیشینه روابط دو کشور ایران و هند به حدود ۳ هزار سال پیش بر می گردد و داستان های بسیاری را در خود جای داده است. این رابطه در گذر زمان بارها بالا و پایین شده و می توان گفت کشور ما و کشور هند صاحب رابطه دوستانه ای با یک دیگر می باشند.
در حال حاضر سفارت هند در تهران فعال است و علاوه بر سفیر، افرادی چون جانشین سفیر، مشاور، کارشناس امور نظامی، کارشناس امور هوایی، دبیر ارشد ( کنسول گر و مسئول آموزشی ) ، دبیر دوم ( امور سیاسی ) ، دبیر دوم ( امور بازرگانی ) و دبیر دوم ( اطلاعات و امور فرهنگی ) فعالیت دارند .

فعالیت ها : صدور ویزا، کارهای مربوط به پاسپورت، اطلاعات گردشگری و قوانین مربوط به ورود / خروج اشیاء به / از هند ، خدمات شهروندان هندی مقیم دیگر کشورها

آدرس : تهران، منطقه ۷، خیابان دکتر بهشتی ، خیابان میرعماد ، نبش کوچه نهم ، پلاک ۲۲

شماره تلفن :

برای سوالات و کارهای عمومی : ۸۸۷۵۵۱۰۳-۰۲۱

امور مربوط به ویزا : ۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱

شماره فکس : ۸۸۷۵۵۹۷۳-۰۲۱

ساعات کار : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷

سایت : سفارت هند

ایمیل :

کارهای عمومی : hoc.tehran@mea.gov.in

امور کنسولی : cons.tehran@mea.gov.in

امور تجاری : com.tehran@mea.gov.i

انواع ویزای کشور هندوستان

  • ویزا توریستی
  • ویزا تحقیقاتی
  • ویزا دانشجویی
  • ویزا تجاری

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان

ویزای توریستی هندوستان از تاریخ صدور دارای اعتبار 3 ماهه است و شما پس از ورود به کشور هند 30 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد .
دریافت ویزا توریستی هند حداقل 20 روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .
لطفا توجه فرمایید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .

 مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی  هند

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری ، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد .

  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس 4*6 رنگی با زمینه سفید
  • رزرو هتل و بلیط
  • آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی

 

هزینه :

قیمت ویزا توریستی کشور هند 250.000 تومان می باشد . که البته قیمت ، نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است .

ویزای دانشجویی هندوستان (Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی هند

باید بدانید همراهانِ فردِ دارای ویزای تحقیقاتی نیز باید برای این ویزا درخواست بدهند و مدت اعتبار ویزای آن ها برابر با ویزای متقاضی اصلی خواهد بود. البته ممکن است در شرایطی ، سفارت هند زمان کوتاه تری را برای ویزای همراهان تشخیص دهد .

  • 2 قطعه عکس جدید ۴ × ۶
  • یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
  • فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی
  • پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
  • پذیرشنامه از موسسه آموزشی یا دانشگاهی شناخته شده در هند
  • معرفی نامه
  • نامه درخواست تحقیقات
  • خلاصه ای از برنامه تحقیقاتی
  • اسنادی از مدرک لیسانس یا فوق لیسانس
  • برنامه سفر
  • رضایتنامه راهنما برای بر نظارت بر محقق
  • گزارش رضایت بخش از وضعیت مالی
  • وُچِر (کوپن) با ارزش ۲۰۰۰ دلار
هزینه :

ویزای ۶ ماهه : ۲۴۵ هزار تومان

ویزای ۶ ماه الی ۱ ساله : ۳۶۵ هزار تومان

ویزای ۱ الی ۵ سال : ۶۵۰ هزار تومان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی

  • یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
  • 2 قطعه عکس جدید ۴ × ۶
  • پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
  • فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی
  • مدرک معتبر از پذیرفته شدن فرد متقاضی در دانشگاه یا موسسه آموزشی شناخته شده در هند
  • در صورتی که قصد گذراندن دوره ای پزشکی یا نیمه پزشکی در هند را دارید، باید نامه ای از موافقت یا گواهی عدم خلاف از وزارت بهداشت دولت هند را داشته باشید. می توانید این موافقت نامه را از موسسه یا دانشگاهی که در آن پذیرش شده اید، دریافت کنید.
  • قبولی در امتحان NEET برای گذراندن هر گونه دوره پزشکی
  • گزارش مورد تائید از حمایت مالی
  • سند تبادل ارزی به ارزش ۲۰۰۰ دلار
  • گواهینامه های آموزشی

هزینه :

هزینه ویزای دانشجویی 245000 هزار تومان است .

ویزای تجاری هند

باید بدانید که :

ویزای یک بار ورود تجاری : ۳ ماه اعتبار

ویزای دو بار ورود تجاری : ۶ ماه اعتبار

ویزای چند بار ورود تجاری برای شرکت ها : ۶ ماه اعتبار

و ویزای چندبار ورود تجاری برای اشخاص : ۱ سال اعتبار خواهند داشت .

برای صدور ویزای تجاری، پس از ثبت فرم درخواست، ۴ روز کاری زمان احتیاج است که در صورت کامل نبودن فرم، تابعیت غیر ایرانی فرد متقاضی و یا موقعیت پیش بینی نشده ، صدور ویزا زمان بیش تری خواهد برد.

همچنین باید بدانید همراهان فرد متقاضی ویزای تجاری نیز باید برای ویزای تجاری درخواست بدهند.

مدارک لازم برای ویزای تجاری هند

یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند

فرم ویزای تجاری (اضافی) محض احتیاط

دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶

پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن

فتوکپی از شناسنامه

دعوتنامه ای از شرکت یا سازمانی در هند که شما را برای این سفر تجاری دعوت کرده است.

نامه ای از شرکت شما در ایران که نشان دهد شما برای آن شرکت کار می کنید و به قصد سفر تجاری به هند می روید.

مدرکی از سابقه مالی شرکت

پاسپورت شما حداقل باید بین ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار داشته باشد.

هزینه :

هزینه ویزای تجاری 835000  تومان است .

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به هند

در حال حاضر شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان پروازهای مستقیم به دو شهر دهلی نو و بمبئی را انجام می دهند .

 

Tags:, , , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای هند”

twenty − two =