ویزای ویتنام

ایرانیان به کدام کشورها می‌توانند بدون ویزا سفر کنند؟

ویزای ویتنام

دریافت ویزای ویتنام

چشم‌اندازهای شگفت‌انگیز طبیعی درکشور ویتنام باعث شده که این کشور به یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری دنیا تبدیل شود. در اینجا قصد داریم هرآنچه در رابطه با سفارتخانه ، ویزا و سفر به ویتنام نیاز است که بدانید را در اختیارتان قرار دهیم تا در صورتی که قصد سفر به کشور شگفت انگیز ویتنام را دارید بدون خرید تورهای گردشگری به راحتی اقدام به گرفتن ویزای ویتنام نمایید و سفری عالی را به شهرهای مختلف این کشور تجربه نمایید .

در ابتدا نگاهی کوتاه به اطلاعات ضروری کشور ویتنام می اندازیم :

مساحت : ۳۳۱٬۶۹۰ کیلومتر مربع

پایتخت : هانوی

جمعیت : ۸۶٬۱۱۶٬۵۵۹

بزرگترین شه : شهر هوشی مینه

اختلاف ساعت با تهران : ویتنام در منطقه‌ی زمانی UTC/GMT +7 واقع شده و ۲ ساعت و نیم از تهران جلوتر است.

زبان رسمی : ویتنامی

زبانهای غیر رسمی : انگلیسی، فرانسوی، روسی، چینی

نوع حکومت : جمهوری سوسیالیستی

واحد پول : دونگ (VND)

نوع برق شهر : برق شهری در ویتنام ۲۲۰ ولت و ۵۰ هرتز است. پریزها و دوشاخه‌ها از نوع A،  C و ‌D هستند که تصویر آن را در ادامه مشاهده می‌کنید

کد مخابراتی کشور : +84

جهت رانندگی : راست

سفارتخانه ویتنام در تهران

آدرس : ایران ، تهران ، تهران زعفرانیه ، خیابان اعجازی (آصف) ، نبش خیابان برزو ، پلاک ۵۴

شماره تلفن : 02122411670

وبسایت : www.vietnamembassy-iran.org

ساعات کار نمایندگی : روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 8:30 الی لغایت 17 ( از ساعت 11:30 الی 13 نهار و نماز )

توجه

در ماه مبارک رمضان ساعات کاری نمایندگی از ساعت 9 الی 15 می باشد.

نمایندگی در روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل می باشد .

انواع ویزا ویتنام

ویزای ویتنام توریستی C۱

ویزای توریستی یا همان گردشگری ویتنام اغلب برای فعالیت های گردشگری استفاده می شود. اما مسافران می توانند از آن برای پیوستن به خانواده و یا انجام تجارت در ویتنام بیش از یک ماه بدون اثبات هدف سفر به ویتنام به کنسولگری از این نوع ویزا استفاده کنند .

ویزای تجاری ویتنام B۳

در اصل ویزای تجاری ویتنام صادر می شود تا بازرگانان وارد ویتنام برای انجام کاری مانند فروش، قرارداد یا حضور در کنفرانس شود و این ویزا را می توانند برای سه ماه درخواست کنند، برای اقامت بیشتر از سه ماه باید ویزای کاری بگیرید.

ویزای کاری

جهت اخذ این نوع ویزا شما حداقل باید ۱۸ سال داشته باشید، جسمی مناسب برای انجام کار، مدارک فنی و مجوز کار را ارئه دهید. سابقه کیفری نباید داشته باشید و اعتبار ویزا بر اساس اعتبار مجوز کار تعیین خواهد شد.

ویزای دانشجویی

اگر در یک دانشگاه ویتنامی ثبت نام کنید این نوع ویزا را می توانید به راحتی دریافت کنید. اما برای این نوع ویزا شما ابتدا نیز می توانید با ویزای توریستی وارد ویتنام می شوید و در کشور درخواست ویزای خود را تغییر دهید و در خود کشور درخواست ویزای تحصیلی می دهید.

ویزای تک و مولتی

ویزای تک و مولتی به تمامی ویزاهای بالا مربوط می شود ، این به آن معنی است که شما می توانید یک یا چند بار وارد ویتنام شوید، با ویزای یکبار ورود شما فقط می توانید یکبار به ویتنام وارد شوید اما با ویزای چندبار ورود می توانید برای چند بار به ویتنام وارد و خارج شوید .

ویزای دیپلماتیک و رسمی

این ویزا برای کسانی که در در امور دولتی یا دیپلماتیک از ویتنام دیدن می کنند، اعطا می شود. از دفترهای مربوط باید به کنسولگری یک نامه رسمی ارسال شود.

ویزای ویتنام توریستی فوری

مدت زمان اخذ ویزا ۴ روز کاری، قیمت ۲۵۰ دلار، مدت اقامت ۱۴ روز است و اعتبار ویزا طبق درخواست است.

ویزای ویتنام توریستی

مدت زمان اخذ ۱۰ روز کاری، اعتبار ویزا طبق درخواست، مدت اقامت ۱۴ روز و قیمت ۱۵۰ دلار است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ویتنام توریستی

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۱ قطعه عکس ۶ در ۴ با پس زمینه سفید و جدید
  • کپی شناسنامه
  • کارت ملی
  • رزرو بلیط و رزور هتل
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی تمکن مالی با گردش حساب 3 ماهه یا ترجمه ( غیررسمی ) گواهی اشتغال به کار

نکاتی در مورد ویزا ویتنام

در حال حاضر برای ایرانیان تنها ویزا توریستی عادی صادر می شود که  این ویزا از زمان ورود به ویتنام دارای اعتبار 1 ماهه می باشد .برای دریافت ویزا حداقل 14 روز زمان نیاز است .

قیمت و هزینه دریافت ویزا ویتنام :

هزینه دریافت ویزا توریستی عادی 180 دلار آمریکا می باشد .

 

 

 

Tags:, , , , , , , , , ,

Post Discussion

Be the first to comment “ویزای ویتنام”

7 − three =