ویزای شینگن

نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت رزرو تورهای اروپایی گردشگران

مرحله اول:

1-چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی

2-تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر

3-ارسال فرم تقاضای شرکت

تبصره:تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن وهمچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور بدیهیست مراحل ثبت نام شما بصورت رزرو اولیه خواهد بود.

مرحله دوم:

تکمیل مدارک موردنیاز جهت درخواست ثبت نام تورهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:

1-مدارک شغلی

  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها:

کارت بین المللی دانشجویی گواهی اشتغال به تحصیل  یا کارت دانش آموزی

  • برای دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

  • برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل-عضو هییت مدیره-نایب رییس هییت مدیره و…)

اصل روزنامه رسمی  تاسیس شرکت  واصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت….) تاریخ شروع به کار همراه با تاییدیه روی سر برگ شرکت.(با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

  • برای کارمندان شرکت های خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت سابقه کار حقوق و مزایا  و مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل- شماره پاسپورت….)تاریخ شروع به کار  میزان حقوق تاریخ شروع و اتمام مرخصی ( با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین) لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ارایه سابقه بیمه 1 سال قبل از 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.

  • برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی به همراه مهر (گواهی اشتغال به کار)

  • برای کسبه:

اصل جواز کسب/ اصل کارت بازرگانی

  • برای پزشکان:

اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی

  • برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت- مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد.

  • برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختمان/ اصل قرار دادهای کاری/اصل پایان کار ساختمان

  • برای وکلا:

اصل پروانه وکالت/ اصل کارت وکالت

****برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارایه مدرک جهت اعلام منبه در آمدشان الزامی

می باشد داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد.(حداقل زمان افتتاح حساب  بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر می باشد.)

  1. مدارک بانکی و مالی:
  • ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی مسافر( مطابق با پاسپورت) و تاییدیه بانک مربوطه ( با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه متغییر می باشد)

*برای حساب های کوتاه مدت کپی از قرار دادهای سپرده کوتاه مدت +ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

  • برای حساب های بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه

  • حداقل مانده حساب:

*به طور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد بدیهیست در صورت خانواده سه نفره حساب سر پرست خانواده می بایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

****نکته:افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه نمی باشد.***

3-سند ملکی:اصل سند مالکیت به نام مسافر

سایر مدارک:

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته
  • 4 قطعه عکس 3.5*4.5 (جدید/ رنگی/تمام رخ با زمینه روشن)
  • اصل شناسنامه ها
  • اصل سند ازدواج

نکته:

  • رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی میباشد.
  • در صورت درخواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارایه حساب بانکی برای فرزندان بالای 18 سال تحت تکفل خانواده-حداقل 10 میلیون تومان الزامی می باشد.
  • توجه: ارایه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد.(در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر  تا 2 روز پس از تاریخ ثبت نام  می باشد)

حضور مسافر در سفارت جهت ارایه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

نحوه ترجمه مدارک جهت ارایه به سفارت خانه های شینگن:

سفارت ایتالیا و سوییس:ترجمه رسمی به زبان انگلیسی (همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر)

سفارت خانه اسپانیا :ترجمه رسمی به زبان اسپانیایی (همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر)

سفارت یونان:ترجمه  رسمی به زبان انگلیسی (همراه با تاییدیه دادگستری و امور خارجه صادره در 6  ماه اخیر

هزینه ترجمه به عهده مسافر می باشد.

ارایه ضمانت نامه بانکی  به مبلغ 50000000 تومان بابت  هر مسافر اجباری می باشد ودر صورت خاص بودن شرایط مسافر این مبلغ قابل افزایش می باشد.